- Reaksiyon puanı
- 67,673
- Puanı
- 1,060
Böyle kaybolmaya can kurban. @serhattSen ciddimisin? 😱 Senide mi kaybettik, emin olamiyorum 😱
Aferin böyle devam et,seni de aramızda görmek istiyoruzBöyle kaybolmaya can kurban. @serhatt
bildiğin tam olmuş mesajlara bakılırsa Daha bakalım gizlenen kimler kendini zamanla belli edecek Parlak Takımı'ni sunmasından belliymiş aslındaBizim gibi olma yolunda ilerliyor @Aserat
Herkes kendini belli edip gösterse keşkebildiğin tam olmuş mesajlara bakılırsa Daha bakalım gizlenen kimler kendini zamanla belli edecek Parlak Takımı'ni sunmasından belliymiş aslında
İlgi alanım değil ama kaliteli erkeklere de hakkını veririm yani Parlak Takımı'nı boşa mı sunduk.ya dur bi ya şoklar yaşatma
ilgi alanin sadece erkekler mi? Forumda kim ciddi kim değil kafam baya karıştı
hani net cevap verde artık kutlama konulari hediyemizi değişelim @serhatt
Herkes kendini belli edip gösterse keşke
Aserat inan bana hiç inandırıcı gelmedi buİlgi alanım değil ama kaliteli erkeklere de hakkını veririm yani Parlak Takımı'nı boşa mı sunduk.
İnanma zatenAserat inan bana hiç inandırıcı gelmedi bu
Aserat inan bana hiç inandırıcı gelmedi bu
İnanmazsanız inanmayın bana ne.İnanma zaten
Yeni bir dizi mi yolda? İmajını pek beğenedim
Dizi yok henüz Ay sende mi, nesini beğenmedin!!!!!!!Yeni bir dizi mi yolda? İmajını pek beğenedim
Saçları geriye tarasa gideri var, bir de arada soyunsun (bak senin için neler diyorum Serhoş’um değerimi bil )
Sonunda zevkli biri çıktı Bana striptiz yapsınSaçları geriye tarasa gideri var, bir de arada soyunsun (bak senin için neler diyorum Serhoş’um değerimi bil )
çirkinleşmiş, değiş benceDizi yok henüz Ay sende mi, nesini beğenmedin!!!!!!!