Neyse bu sonuç daha iyi oldu. yalnız başlıktaki görsellerin güzelliği baya hoşuma gidiyor
acaba alıntıda ne var, bakarım şimdi
Ekli dosyayı görüntüle 75479
Resmen emojimi yapmışlar...
Neyse bu sonuç daha iyi oldu. yalnız başlıktaki görsellerin güzelliği baya hoşuma gidiyor
acaba alıntıda ne var, bakarım şimdi
Ekli dosyayı görüntüle 75479
Ohh, Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak isterken bile böyle bir kadro kurulmaz yalnız.Teşekkür ediyorum, canım. Karizmanın öz oğlu resmen, bu konuda da belirtmem gerekir ki şu an Süper Lig'de forma giyen en iyi futbolculardan birisi... Fenerbahçe'yi terk etsin, Lemina ile beraber orta sahamıza konumlandıralım seneye.
Sana özel yaptırttım sizde de öyle görunuyor demi?Resmen emojimi yapmışlar...
@Sherlock doğum günün kutlu olsun Enes'im, sevdiklerinle beraber nice mutlu sağlıklı seneler diliyorum sana. 🙏 Hediyelerin.
Peki sana niye sordum hiç düşündün mü? neden okadar üye arasında seçilen nadir kişilerden oldun?Onu mazeret olsun diye söyledim yoksa kendisi tahmin edilebilir, sıradan ve düz bir insan. Huhahahaha olmayan eski sevgilime bile böyle hakaret etmemiştim.
Aa, neden ki?Peki sana niye sordum hiç düşündün mü? neden okadar üye arasında seçilen nadir kişilerden oldun?
Çünkü @Sherlock beyi seviyorsun artı senin negatif yorumlarının bile bir havası var, insan istiyor senden yorum bir şekildeAa, neden ki?
Artık mutlu uyuyabilirim...Çünkü @Sherlock beyi seviyorsun artı senin negatif yorumlarının bile bir havası var, insan istiyor senden yorum bir şekilde
iyi uykularArtık mutlu uyuyabilirim...
Yeni yaşında her şey gönlünce olsun kardeşim.Vay vay vay, çok teşekkür ederim Kaan'ım güzel dileklerinin hepsi için. Hep beraber inşallah. Hediyelere bak be... dünyanın en iyi iki futbolcusu, Türk dizi tarihinin en kral dizi karakteri ki aynı zamanda dostluğumuzun pekişmesine sebep olmuştu zamanında. Heeeeeeey gidi hey. Ve @Sherlock beyciğim... Hediyeler için de ayrıca teşekkür ederim. Fotoğrafımızı gören Arap kudurdu kesin... @Maskeli Fedai
Sana da iyi uykular. Paylaşşş, mutluyken bile mutsuzuz zaten.iyi uykular
şimdi bir Ferdi Baba şarkısı paylaşacaktım ama uykun kaçmasin
2 gündür dilime dolanmış @Tolstoyevski 'nin profil mesajından beri ben de bir doz alayım paylaşmışkenSana da iyi uykular. Paylaşşş, mutluyken bile mutsuzuz zaten.
Sana özel yaptırttım sizde de öyle görunuyor demi?
Yeni yaşında her şey gönlünce olsun kardeşim.
Özenle seçtim zaten hepsini. Hahaha ağlasın Arap.
Sherlock ve John reyizleri konuşamamıştık, aslında etiketleyecektim seni yorum konusuna ama kısmet bugüneymiş. Ben tatillerimden birinde diziyi izledim, @Maskeli Fedai de tavsiye ediyordu zaten hep.
Çok kaliteli bir iş olmuş, Sherlock'un efsane çözümlemeleri, Johnla dostlukları ve Moriarty karakteri de muazzamdı Epey beğendim diziyi
Ooo sayın Gs'li dostum dünyaya gelmiş demek İyimi doğdun Şerlok beyciğim Sevdiklerinle beraber nice sağlıklı ve mutlu yıllara İyiki tanımışım seni
Hediyen
Ekli dosyayı görüntüle 75480
Ekli dosyayı görüntüle 75481
Ohh, Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak isterken bile böyle bir kadro kurulmaz yalnız.
2 gündür dilime dolanmış @Tolstoyevski 'nin profil mesajından beri ben de bir doz alayım paylaşmışken
müzik efsane
Adem Büyük ile en fazla kümeye düşersin.Kuracağız kuracağız, inanıyorum. Lemina-Gustavo-Elneny-Belhanda orta sahası. Forvette Ts’nin forveti Sörtloth ve formunun zirvesinde bir Adem BIG. Bu oluşumun şampiyon olamayacağı lig yok...