TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@Bully Kaan madem eski Survivorculardansın senide dürtecem..bende Atakan sezonunda bulaştım ..ogün bugündür içindeyim.
Abi ben daha da eskiyim. :A Aslanlar - Kanaryalar, Kızlar - Erkekler dönemlerini de izlemiştim. :D

Atakan benim de favorilerimdendi. Sırasıyla Hakan Hatipoğlu, Adem Kılıççı, Avatar Atakan en sevdiğim isimlerdi. :D Turabi de en nefret ettiğim. :A

Abi ben daha da eskiyim. :A Aslanlar - Kanaryalar, Kızlar - Erkekler dönemlerini de izlemiştim. :D

Atakan benim de favorilerimdendi. Sırasıyla Hakan Hatipoğlu, Adem Kılıççı, Avatar Atakan en sevdiğim isimlerdi. :D Turabi de en nefret ettiğim. :A
Yok; okadar eski değilim annemler hep izlerdi...tuhaf gelirdi ama bir başladım tam başladım.
Son 1dk 55 saniye :)

• Beğendim
Reactions: Bully

Bu arada şuana kadar ki daimi Favorim Atakandır.
Twitterda yazıştığım biri. :bhr:

• Harika
Reactions: Bully
Twitterda gene gündem belli olmaya başladı.. Yasin daha ilk dakkadan 😤👾 Uğur Pektaştaki karizma... Ünlülerdeki saygı vurgusuna dikkat... Henüz bir favorim yok.

Oha kavga çıktı ilk dakikadan, Yasin yılın tipi olur. Çok itici ama renk katar epey. :Z

Gönüllülerden Burak çok tatlı, buldum favorimizi. :A @serhatt

• Harika
Reactions: serhatt
Ersin kendi atladı :F

Uğur, YAsini itmeye calişiyor kavga cıkacaği zaman geri cekildi. Hiiç bulaşmıyor :bhr: Adam gibi adam

Yasinden dolayı ünlüleri tutmaua karar verdim, çok netim bu konuda ama bireysel henüz bir kişiye karar veremiyorum.

İlk oyun Ünlüler takımının... Çok itici bir oyundu, hiç seyir zevki yoktu.

Acun’um ilk yünden dokunulmazlık koymuş. Güzel parkur var. Yine kavga çıkıyor :A