Tabi ki bana inancaksın Sen kimsin ki senin sözüne sen inanacaksın hadi ordanHoşttt
İzlediğime mi inancam sana mı TOKATLADI işte KABA HERİF
Tabi ki bana inancaksın Sen kimsin ki senin sözüne sen inanacaksın hadi ordanHoşttt
İzlediğime mi inancam sana mı TOKATLADI işte KABA HERİF
Şu Demir biraz adam olsa da seni vursa keşkeTabi ki bana inancaksın Sen kimsin ki senin sözüne sen inanacaksın hadi ordan
Zaten adam gibi adam oldugu için yapmıyor Ama yılmaz seni vurabilir. Sadece azcık uzerine git. Hemen eli silaha gdiyorŞu Demir biraz adam olsa da seni vursa keşke
Yılmaz zaten beni vurdu, KALBİMDENZaten adam gibi adam oldugu için yapmıyor Ama yılmaz seni vurabilir. Sadece azcık uzerine git. Hemen eli silaha gdiyor
Demirden sana cevap var. Sümsük herifYılmaz zaten beni vurdu, KALBİMDEN
O aynada kendine baksın önceDemirden sana cevap var. Sümsük herif
Aşkım sen geriden mi takip ediyordun?53. BÖLÜM
Dernek başkanlığı seçimi bölümün en heyecanlı olayı oldu. Berika kazandı, Behice kaybetti. Füsun şaşırttı orada, iyi oldu Behice'ye.
Üzüm'ün annesinin ölümü beklenen gelişmeydi, Saniye çocuğu sahiplenecektir zaten. Saniye ve Gaffur'u çocuklu görmek güzel olacak.
Son sahnede Fekeli kalp krizi geçirdi, Hünkar'ın laflarının ardından tabi... Bu hastane bölümlerinden niye çıkamıyoruz?
Aynen aşko, 3-4 bölüm biriktirip toptan izliyorum. Öyle daha güzel oluyor, zaten yoğun olunca pat izleyemiyorum...Aşkım sen geriden mi takip ediyordun?
Kız sen geber onu yerine 😱Züleyha ölüyor @Forumdash @xemrexxx
Demir seni de gebertir inş.Kız sen geber onu yerine 😱
İşten arkadaşın mı bu ecünnüler
Sezonun en iyi bölümlerinden birisi geliyor.58. BÖLÜM 1. FRAGMANI