seninle ortak isimde buluştukmu kazanıyorlardı hep. Ceren'de buluşmadık elendi
Her yerde herifler kazanıyor Şerlok beyciğim, bitsin artık bu çile yeteerAhhhh ah Utku beyciğim, görüyor musunuz yine herifler kaldı geriye. Survivor mı burası kardeşim nedir bu rezillik...
Ben ne çileler ne engeller aşıp geldim ama siz bizi yarı yolda bırakıp gelmedinizGülme...
Her yerde herifler kazanıyor Şerlok beyciğim, bitsin artık bu çile yeteer
Benim gerçekçi şampiyon adayım Alkan'dı zaten, ama gönlüm Ceren reis ileydi tabi kiseninle ortak isimde buluştukmu kazanıyorlardı hep. Ceren'de buluşmadık elendi
Gülme...
Avatarı değişseniz artık?Her yerde herifler kazanıyor Şerlok beyciğim, bitsin artık bu çile yeteer
Alkan şampiyon ozamam ama Sherlok beyde desteklerse ters tepebilirBenim gerçekçi şampiyon adayım Alkan'dı zaten, ama gönlüm Ceren reis ileydi tabi ki
Alkan var Şerlok beyciğim ama herif yakışıklı da, desteklemek gelmiyor içimden bir yandan o yüzdenUtku beyciğim desteklemek açısından önerdiğiniz bir herif var mı... Gücümüzü ona aktaralım...
Program bitince değişiriz, dursun şimdilikAvatarı değişseniz artık?
Sizin deyimizle saplar kaldı, tam @Ahmed lik ama o da yok
Reklam arası şarja takayim telefonu. Zaten millet söyleniyor Göruşürüz.Program bitince değişiriz, dursun şimdilik
Kayınvalidemlerdeyim izleyemiyorum.Avatarı değişseniz artık?
Sizin deyimizle saplar kaldı, tam @Ahmed lik ama o da yok
Alkan şampiyon ozamam ama Sherlok beyde desteklerse ters tepebilir
Alkan var Şerlok beyciğim ama herif yakışıklı da, desteklemek gelmiyor içimden bir yandan o yüzden
O zaman yapılacak bellidir Şerlok beyciğim. Bu modda izleyeceğiz yarışmayı @DosiYakışıklı bir isme destek veremeyiz Utku beyciğim ama başka alternatif de kalmadı gibi.
Evet Şerlok beyciğim, Ceren reis ile üzülsek de iyi ki Fener var ahahahNeyse en azından Fener’in kaybettiği bir gündeyiz Utku beyciğim, bununla teselli bulabiliriz.
Hahahah Koy Fener'in 10 numarasına oynasın, şimdikinden kötü olmazlarUtku beyciğim şimdi fark ettim bizim Ceren reis Max Kruse’ye benziyor. @MasacRE