TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Kurmaca olduğunu biliyorduk zaten :A :A

Parayı basıp aldım :A Para için satıldınız Utku Bey :A

Teyzeler Hanesi'nden İsminin Birincisi Teyze Halayoğlu, Büyük O Ses'in Kraliçe'si, Teyzelerin Annesi, Horon Tepen Utku beyciğimin (bendeniz), Ceren Reis'in ve İlk Halaybaşlarının Kraliçesi, Yedi Krallık'ın Hükümdarı, Diyarın Koruyucusu’na asla ihanet etmez teyzeler Dosi hanım... :A

IMG_2058.JPG

Ben pel aktif olamadığım dönemde olmuşdur. Başkaları da varsa özelden bildir radarıma alayım ben de. :A
@DarkLegenD 'en şüpheleniyorum :A :A
Eğer kim kendini aşırı dozda homofobik gösteriyorsa kendini gizliyordur :A
Tamamdır:A çalarım kapını öyle bir durumda. Şuan aklıma gelmiyor pat diye sorduğun için :A

@Dosi Pırasa saçlı çıktı mı finale ya... Sarı kafa çıkmış... Ama galiba bu sene Eyüp Sultan şampiyon yapacak gibiler.

• Beğendim
Reactions: Dosi
@DarkLegenD 'en şüpheleniyorum :A :A
Eğer kim kendini aşırı dozda homofobik gösteriyorsa kendini gizliyordur :A
Tamamdır:A çalarım kapını öyle bir durumda. Şuan aklıma gelmiyor pat diye sorduğun için :A
Benim homofobiklikle hiçbir alakam yok. :A Geçen bir tane politik ankette "Eşcinseller evlat edinebilirler." şıkkını işaretlemiştim. :A

• Güldürdün
@Dosi Pırasa saçlı çıktı mı finale ya... Sarı kafa çıkmış... Ama galiba bu sene Eyüp Sultan şampiyon yapacak gibiler.
Pırasa saçlı Kerem İlbaylı mı? :D
Hayri'yi mi diyorsun acaba? Kıvırcık saçlı kimse finale çıkmadı.
Bu arada bunu şimdi farkettim ve açıkcası üzüldüm. Adam annesinin gönlünü alabilmek için ve annesi türkçe bilmediği için, Acun'a yalvararak kısacık kürtçe nini söylemek için izin istiyor. Her dil söylenipte niçin kürtçe söylenmemesi herzaman bir soru işareti olmuştur. Bu yarışmacı O Ses Türkiye tarihinde ilki yaşatmış oldu kürtçe seslendirerek. Acun'un hep 'ilk kez' deyimi asıl şimdi gerçekleşti.
@MasacRE @Sherlock @Hachiko @Ahmed @kerem

Hayri'yi mi diyorsun acaba? Kıvırcık saçlı kimse finale çıkmadı.
Bu arada bunu şimdi farkettim ve açıkcası üzüldüm. Adam annesinin gönlünü alabilmek için ve annesi türkçe bilmediği için, Acun'a yalvararak kısacık kürtçe nini söylemek için izin istiyor. Her dil söylenipte niçin kürtçe söylenmemesi herzaman bir soru işareti olmuştur. Bu yarışmacı O Ses Türkiye tarihinde ilki yaşatmış oldu kürtçe seslendirerek. Acun'un hep 'ilk kez' deyimi asıl şimdi gerçekleşti.
@MasacRE @Sherlock @Hachiko @Ahmed @kerem
Hayri de Uygar kurbanı oldu.. Acayip bilendim Beyaz'ın yarışmacılara bu akşam. :D

• Beğendim
Hayri de Uygar kurbanı oldu.. Acayip bilendim Beyaz'ın yarışmacılara bu akşam. :D
Evet biraz şaşırtıcı elemeler oldu bu akşam. Finali hakeden çok isim vardı, ilk turlarda ne güzel sesler vardı, Seda Sayan'ın takımı baya güçlüydü ama sadece 1 tanesi finale yükselebildi😏

• Beğendim
Reactions: Hazem
Doğru doğru, kutsal günde normalde buralarda olmam ama Ceren reis için bir ayar çekeceğim Şerlok beyciğim. :A Adaşın da iyi bilir kutsal günü... :A @MEnes
Kanımı dondurdu bu goygoy ama komik olmuş doğrusu. Saçma da olsa güldüm. :A Ama bizim işimiz bu değil mi zaten, saçma ve komik... :A