Müjgan'ın saçmalıkları devam ederse daha da yükselemezMucize Doktor düşüşe geçerken Çukurova yükseliş yaşamış.
Müjgan'ın saçmalıkları devam ederse daha da yükselemezMucize Doktor düşüşe geçerken Çukurova yükseliş yaşamış.
Haklısın. 20 küsürlü bölümlere geldi hala oranlarını koruyor.MD çok saçmalamadıkça artık kemik bir izleyicisi oluştu, hele AB de kanalın haber bülteninden itibaren insanları kilitliyor FOX a, Total BZÇ nin yaşam kaynağı... Varlığını orada sürdürmeye devam edecektir.
Dünkü bölümü beğendim, güzeldi geçen haftaya göre. Senarist 3.sezonu da düşünerek uzatıyor biraz konuları.Müjgan'ın saçmalıkları devam ederse daha da yükselemez
Takılıyorum ben zaten.@Bully Geçen 2 bölüme göre biraz düşmesi normal, 2 hafta süren Karantina bölümü ciddi ilgi gördü, bu hafta gayet soft, güldüren... BZÇ için 61 yaşındaki annemin yorumu, ' Oğlum birara bıraktım diziyi, sonra tekrar devam ettim, baktım ki hiçbirşey kaçırmamışım.. Konu hep aynı' '
Annem israrla izliyor, ailemden ayrıyım ama perşembe akşamları babamla farklı odada oluyorlar 🙈😎Takılıyorum ben zaten.
Ben de bu sezon ailemin etkisiyle başladım Çukurova'ya, Perşembe akşamları beraber izliyoruz. Yoksa izlemezdim sanırım, hatta geçen sezon gıcık olurdum Çarpışma düşük alırken bu dizi nasıl böyle yüksek alıyor diye
İşleyiş biraz ağır evet ama izlettiriyor kendini sıkmadan.
Ben sürekli Yılmaz ve Züleyha'nın bir araya gelip Müjgan'ın da onları görmesinden sıkıldım yeter artıkDünkü bölümü beğendim, güzeldi geçen haftaya göre. Senarist 3.sezonu da düşünerek uzatıyor biraz konuları.
Gelecek sezon geçeriz md'yi.
Tam ebeveynlerimize göre bir dizi zaten. Benim ailem dizileri salonda beraber izlerler. Annem ne izlerse babam da izliyor ama Çukurova'yı önce babam beğenmiş.Annem israrla izliyor, ailemden ayrıyım ama perşembe akşamları babamla farklı odada oluyorlar 🙈😎
Sıkıldıysan kapı orda canım. Bırakabilirsin diziyi.Ben sürekli Yılmaz ve Züleyha'nın bir araya gelip Müjgan'ın da onları görmesinden sıkıldım yeter artık
Sıkıldıysan kapı orda canım. Bırakabilirsin diziyi.
Babam MD ci, annem biraz h. Hane fobisi var, o yüzden BZÇ ondanda daha sadık.Tam ebeveynlerimize göre bir dizi zaten. Benim ailem dizileri salonda beraber izlerler. Annem ne izlerse babam da izliyor ama Çukurova'yı önce babam beğenmiş.
18 ve 12-13 reyting alan iki dizi olduğu için diğer kanallar dizi koymuyor 😕Bomboş gün, ortalık Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova'ya kalmış resmen. Zemheri neden Perşembe yayınlanmadı hala anlamıyorum. Hizmetçiler de Perşembe yayınlanır umarım.