Yok ama birazdan ben de kaybolacağıö uyku daha tatlı. Kazananları sabah görürüm artık.Yarına okulun yok mu? Herkes kayboldu
Yok ama birazdan ben de kaybolacağıö uyku daha tatlı. Kazananları sabah görürüm artık.Yarına okulun yok mu? Herkes kayboldu
Sana şimdiden iyi uykular ozamanYok ama birazdan ben de kaybolacağıö uyku daha tatlı. Kazananları sabah görürüm artık.
TR saatiyle en iyi film ödülü saat kaçta açıklanır sabah? 8? @bazinga
isveç sitesinde böyle yazıyor:Ben hiç canlı izlemediğim için bilmiyorum. 7 gibi galiba ama emin değilim.
Nasıl da biliyor beni Ama yorumlar hafta içineyorum şovuna başlamışsın @MasacRE gece damlar herhalde foruma oscar nedeniyle, ondan da bekliyoruz
Gelmişken oyla anketi be bi sen kayboluyorsun bi @Forumdash ikiniz ayni haftaya oy kullanamayacakmısinizNasıl da biliyor beni Ama yorumlar hafta içine
Şimdi dursun onlar yarın bakarım Merak etme kaybolmam bu seferGelmişken oyla anketi be bi sen kayboluyorsun bi @Forumdash ikiniz ayni haftaya oy kullanamayacakmısiniz
sana bir hediyem olacak birazdan
2020'deki elbise baya iyiymiş ama yaGeçen seneki giysi seçimini yadırgamıştık çoğumuz ama sanki gelen gideni mi arattı ne? Hangisi daha güzel? Hangisini tercih ederdiniz giymeyi diye sormuyorum. sadece hangisi daha iyi?
Şu 2019
Ekli dosyayı görüntüle 75285
Bu da 2020
Ekli dosyayı görüntüle 75286
@MasacRE @MEnes @Sherlock @Tolstoyevski @Forumdash @bazinga @Silinmiş Üye @Ahmed @Özgür @The_Erinch @alperuz @xemrexxx @Turkuazz @xBUGRAx @kerem @DarkLegenD @Aserat
inşallah 4 grup tek zatenŞimdi dursun onlar yarın bakarım Merak etme kaybolmam bu sefer
Gelir gelmez ilk gördüğümün kırmızı halı fotoğrafının bu olması...Geçen seneki giysi seçimini yadırgamıştık çoğumuz ama sanki gelen gideni mi arattı ne? Hangisi daha güzel? Hangisini tercih ederdiniz giymeyi diye sormuyorum. sadece hangisi daha iyi?
Şu 2019
Bu da 2020
@MasacRE @MEnes @Sherlock @Tolstoyevski @Forumdash @bazinga @Silinmiş Üye @Ahmed @Özgür @The_Erinch @alperuz @xemrexxx @Turkuazz @xBUGRAx @kerem @DarkLegenD @Aserat
cideen mi? 😱 Bu adam anlaşılan her sene böyle giyinecek. Seneye radarımda olacak2020'deki elbise baya iyiymiş ama ya
çok sevindimGelir gelmez ilk gördüğümün kırmızı halı fotoğrafının bu olması...
Peruğu nerede?Geçen seneki giysi seçimini yadırgamıştık çoğumuz ama sanki gelen gideni mi arattı ne? Hangisi daha güzel? Hangisini tercih ederdiniz giymeyi diye sormuyorum. sadece hangisi daha iyi?
Şu 2019
Bu da 2020
Oo tamam kolay iş ya Bu arada dis savaşları da aklımda merak etme, ona da bakacağım yarıninşallah 4 grup tek zaten
Bıyık sakallı olan birinin peruksuz olmasına mi takıldın?Peruğu nerede?
Yetiş ya Scarlett, yetiş ya Margot...çok sevindim
O da vardı demi 😱 ozaman oh olmuş o fotoyla açılışı yapmanOo tamam kolay iş ya Bu arada dis savaşları da aklımda merak etme, ona da bakacağım yarın
Evet, Conchita Wurst sagolsun.Bıyık sakallı olan birinin peruksuz olmasına mi takıldın?
Hayret sen unutmazdın ya Bu fotoyla sadece beni cezalandırmadın ama tüm forum halkı maruz kalacak bu rezilliğe şimdiO da vardı demi 😱 ozaman oh olmuş o fotoyla açılışı yapman
o kim? Fotodaki kişi mi?Evet, Conchita Wurst sagolsun.