Neyse senin deyiminle çatlamaya devam.Forumda eleştirmedim diye beğenecek halim yok. İlk bölüm reytingleri geldiğinde laf atmıştım ayrıca.
Fan olmamış halin buysa fanlığını hayal etmek istemiyorum.
Neyse senin deyiminle çatlamaya devam.Forumda eleştirmedim diye beğenecek halim yok. İlk bölüm reytingleri geldiğinde laf atmıştım ayrıca.
Fan olmamış halin buysa fanlığını hayal etmek istemiyorum.
Bu dizi için çatlayacak kadar seviyem düşmedi neyse ki.Neyse senin deyiminle çatlamaya devam.
İkisi de Cumartesi yayınlandı, ikisi de komedi dizisi, ikisinin de yapımcısı, senaristi, ve kanalı aynı.Kuzey Yıldızı'nın Yeni Gelin ile hiçbir noktada benzerliği yok.😁 Eğlenceli bir karadeniz dizisi. Süresi uzun olduğu için bende bakmıyorum artık ama Yeni Gelin ile hiç alakası yok.
Bu replikler ya da diyaloglara ceza vermeden önce Sefirin Kızı’na verilmeliydi. Onda gerdek, bekaret, namus daha çok geçiyor.Zümrüdüanka bu reytingleri almış ama yakındır ceza alması. Sevinenler var ama kanal reklam gelirlerinin %2'lik bir payını ödemekle hükümlendirilirse de isterse bütün yıl 8+ reyting alsın ki yine de bu diziden kar edemez. Çok değil bir iki hafta içinde peş peşe ceza haberi duyarız. Dizinin senaryosu, diyalogları, karakterleri... Problem yaratmayan bir anı yok. İyi de olur ben normalde cezalara karşıyım ama bu ve bunun gibilere çok daha fazlasını vereceksin ceza olarak ki bak bakalım bir daha çekiyorlar mı?
O kadar şey aynı bir zahmet konusu farklı olsun. Dizi samimi olabilir zaten ona lafım yok.Olabilir ama konusu çok farklı, Yeni Gelin'de yabancı bir kız Türkmen'lerin çocuğu bir aileyle evlenip Adana'ya yerleşiyor ve kültürel değerler üstünden dönen bir komedi vardı. Kuzey Yıldızı'nda vakti zamanında yolları ayrılan iki aşık yıllar sonra yeniden karadenizde karşılaşıyor. Benzeyecekse Sevdaluk'a benzeyebilir ancak.
Ben o dizi için asla iyi olacak diye savunma yapmadım geçen de açıkladım sana. Engin ve Neslihan ortilerin işine evet demişse iyi bir şey çıkabilir demiştim ama çıkmadı.Sefirin Kızı'da hak ediyor zaten daha başlamadan önce ne kadar berbat bir dizi olacağını söylemiştim. Sen savunmuştun hatta onu iyi dizi çıkacak diye. Fakat Zümrüdüanka bütün benzerlerini geride bıraktı, garip guraba bir halde. Dizinin evreni, karakterleri hepsi tüm benzerlerinden daha da vahşi, yabani. Ki gerçekten engel olunmazsa daha da felaketlerini görmemiz olası...
Yalnız yeri de gelmişken söyleyeyim. Ben yayıncılık anlayışı olarak en çok Fox'u beğeniyordum fakat Show TV sezon başında Aşk Ağlatır'a gelen tepkilerden sonra dizinin sahnelerini attı. Şiddetten nemalanmadı hatta dizinin evreni bile Balıkesir'den İstanbul'a taşındı, o şiddet uygulayan karakter öldü diziden çıkarıldı. O kanalda bilirdi şiddetten reyting almasını. Ama insani değerlerimizi zedeleyici yayıncılık yapmamak lazım... O ceza almadıysa bu da almasın demek çözüm değil. Haksızlık varsa Sefirin Kızı'nın ceza almaması olur ki almalı da ben sonuna kadar savunurum. Vakti zamanında çok ağır eleştiriler yaptığım için Sefirin Kızı'nı görmüyorum artık, umrumda değil. Zümrüdüanka'da öyle olur bir iki haftaya...
valla harika oran aldı günün etkisi çok ama dizi çok güzel ya
Alp harikalar yaratıyor burada. TRT'de yapamadıklarını burada yapacak. Umarım korur bu oranlarını.