8 Şubat 2020 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    22
Hadi Kuzey Yıldızı'nın AB'de izlenmesini anlarım ama Züm**düanka denilen leş Total dizisinin aynı grupta 5.71 alması.. Denek değiştire değiştire AB'yi de Total'e benzettiler. Gerçek AB dizisi Hizmetçiler bekleniyor. :(
KY da ZA da birbirinden berbatlar, hele KY çok itici bir dizi. ZA'da en azından sululuk yok.
Bakalım survivor ünlüler gelince neler olacak...

• Olmamış
Reactions: Emre Ozansoy
Zemheri gibi kaliteli işlerin tutmayıp böyle klişelerin tutması... Çok yazık.

• Beğendim
Reactions: Hazem
Ben küçükken dedem hep aynı masalı anlatırdı bana; Zümrüdüanka'nın masalı...

Zümrüdüanka'ya ulaşmak istersen eğer önce yedi vadinin en çetini olan aşk vadisinden geçmen gerekirmiş. Eğer sen boğulmadan o vadiden geçebilirsen, Zümrüdüanka bulutların arasından güneşe benzeyen yüzünü gösterirmiş sana. Ve o yedi renk veren gözleriyle sana baktığında bütün sesler kesilirmiş, gölgeler, karanlıklar kaybolurmuş. Birinin kalbinde KİBİR, HASET ve GAREZ varsa hemen anlarmış Zümrüdüanka. İşte o zaman kim varsa etrafında onları KABUSLARLA, KARABASANLARLA sararmış. Çünkü insanın kalbinde sadece aşk olmalı dermiş Zümrüdüanka...

Zümrüdüanka'ya ulaşmak istersen eğer önce yedi vadinin en çetini olan aşk vadisinden geçmen gerekirmiş. Eğer sen boğulmadan o vadiden geçebilirsen, Zümrüdüanka bulutların arasından güneşe benzeyen yüzünü gösterirmiş sana. Ve o yedi renk veren gözleriyle sana baktığında bütün sesler kesilirmiş, gölgeler, karanlıklar kaybolurmuş. Birinin kalbinde KİBİR, HASET ve GAREZ varsa hemen anlarmış Zümrüdüanka. İşte o zaman kim varsa etrafında onları KABUSLARLA, KARABASANLARLA sararmış. Çünkü insanın kalbinde sadece aşk olmalı dermiş Zümrüdüanka...
Hayranım senin yorumlarına. :bhr: :A

• Harika
Reactions: xBUGRAx
KY da ZA da birbirinden berbatlar, hele KY çok itici bir dizi. ZA'da en azından sululuk yok.
Bakalım survivor ünlüler gelince neler olacak...
En azından Kuzey Yıldızı'nda kadını aşağılayan bekaret vurguları vs. yok ki bu da sululuktan daha önemli. Evet aşırı iyi bir dizi değil ama en azından ZA'dan daha zararsız.

İyice suyunu çıkardın. :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Yasak Elma yüksek alır, boşluk dersiniz. MD 20 reyting alır boşluk dersiniz, Cumartesi iki dizi yüksek reyting alır boşluk dersiniz. :F Bu boşluk sadece FOX dizilerine yarıyor herhalde. :F

• Beğendim
İşin kötüsü sırf FOX yüzünden savunulması. Başka kanalda olsa yüzüne bakılmaz acımasızca eleştirilirdi (ki zaten diğer türdeşleri eleştiriliyor) de herkes kör olmuş niyeyse. :A
Sefirin Kızı’nı 2 bölüm izledim mesela. Türdeşi dizi. :A Zümrüdüanka ile aynı kafada onda okey ama ikisi de yüksek alıyor. Sadece FOX dizisi için olduğu için de sen eleştiriyorsun. :A SK’yı eleştirdin mi hiç. :A

• Beğendim
Sefirin Kızı’nı 2 bölüm izledim mesela. Türdeşi dizi. :A Zümrüdüanka ile aynı kafada onda okey ama ikisi de yüksek alıyor. Sadece FOX dizisi için olduğu için de sen eleştiriyorsun. :A SK’yı eleştirdin mi hiç. :A
En çok sana şaşırdım zaten çünkü senin zevkine hitap etmeyen bir dizi olduğunu biliyorum ve sırf kanal yüzünden savunuyorsun. :A

Onu da eleştirdim elbet ama olmamışlığı bu dizi kadar göze batmadığı için umrumda olmamıştır. :A

En çok sana şaşırdım zaten çünkü senin zevkine hitap etmeyen bir dizi olduğunu biliyorum ve sırf kanal yüzünden savunuyorsun. :A

Onu da eleştirdim elbet ama olmamışlığı bu dizi kadar göze batmadığı için umrumda olmamıştır. :A

Star'ı batmaktan kurtardığı için göklere çıkardınız be. :A Oyunu kuralına göre oynamak suç oldu başkası yapınca. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür

İlk bölümü izledim sadece bunda be. :A Babam izlettirmiyor annem dün bakıyordu ama ben başka bir şey izledim mesela. :F

Bence olmamışlığından değil FOX’ta olduğu için gözüne batıyor. :A

Neyse ki eskisi gibi bir şeylerin fanı değilim ama izlemesem bile gönül bağım var. :A

Star'ı batmaktan kurtardığı için göklere çıkardınız be. :A Oyunu kuralına göre oynamak suç oldu başkası yapınca. :A
Forumda eleştirmedim diye beğenecek halim yok. İlk bölüm reytingleri geldiğinde laf atmıştım ayrıca. :A
İlk bölümü izledim sadece bunda be. :A Babam izlettirmiyor annem dün bakıyordu ama ben başka bir şey izledim mesela. :F

Bence olmamışlığından değil FOX’ta olduğu için gözüne batıyor. :A

Neyse ki eskisi gibi bir şeylerin fanı değilim ama izlemesem bile gönül bağım var. :A
Fan olmamış halin buysa fanlığını hayal etmek istemiyorum. :A

• Olmamış
Reactions: Özgür