'Survivor 2020'den İlk Afiş Geldi!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,675
Puanı
1,060
TV8'in fenomen yarışması 'Survivor'ın 2020 yılına ait sezonundan ilk afişi yayınlandı!

Yapımcılığını Acun Medya'nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın üstlendiği yarışmanın yeni sezonunda Ersin Korkut, Tayfun Erdoğan, Sercan Yıldırım, Yasin Obuz, Tuğba Melis Türk ve Cemal Can Canseven gibi isimler yarışacak.

''Survivor 2020'' ilk bölümüyle 16 Şubat Pazar 20.00'de TV8'de!

Açmışsın hemen konuyu @serhatt :D
Özlendi bu format en son 2017'de izledik Ünlüler - Gönüllüler, bomba gibi bir sezon olur inşallah. :Z

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Keşke gelmeseydi, geldi yine bela artık haftanın 7 günü yayınlar durur Acun...
Sende kanal değiştirirsin böylece kendi deyiminle "beladan" uzak kalmış olursun.

Evet;gene uzun süre gündem meşgul edecek Survivor maceramız başlıyor,inşallah geçen seneden ders çıkarmış olurlarda başarılı ve keyifli bir sezon izleriz.

• Güldürdün
Reactions: alperuz
Önce her zaman ki gibi 4 gün denencek...Öyle hemen haftaya yaymaz ve evet tutmuş bir dizisi var onu harcamaz ve kendi görüşüm MD nin karşısına yayın koymaz.

Mucize Doktor'un karşısına koymalı bence. Sadece 2 dizi var, en azından 4 - 5 bandında oranlar alır, bu da yeter bence Acun'a.

Yok zaten televizyon izlediğim gün sayısı belli ama evde benim izlemediğim günler izlenecek bir şey yoksa bizimkiler açıp seyredebiliyor ve ister istemez o odada olunca maruz kalıyorsun...
Ahahaha; onu bilemem ben ailedne ayrıyım ama annemin nefes almadan izleyip;sonra beni arayıp 1 saat kritik yaptığı günleri bilirim... Sanırım insana herşeyi unutturuyor dostum...İnsanlar uzaklaşıyor belki o anlık dertlerinden yada manatonluğundan... Ben seviyorum Survivoru; 2015 den beri hepsini izledim.

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Mucize Doktor'un karşısına koymalı bence. Sadece 2 dizi var, en azından 4 - 5 bandında oranlar alır, bu da yeter bence Acun'a.
Şimdi Survivor farklı bir kitlesi var...Özlelikle yarışmacı profillerine göre cidid şekilleniyor. Ama AB grubunun Perşembe MD ciddi sahiplenmesinden kaynaklı tercihini bilemem ama MD yi Survivor daha çok izleyen genç,hatta çocuklar(Ali Vefadan Dolayı) bile izlediği için riske eder mi bilmiyorum.

Geçen sesonki reytinglerden sonra birkaç sezon ara verir diyordum. Neyse.
En azından bu sezon O ses Türkiye gibi 2 vevta 3 gün olarak kalsa.