Konu yasak elma olunca bilmediğim olmuyo geneldeSağol canım nerden öğrendin ben hiç bilmiyordum
Konu yasak elma olunca bilmediğim olmuyo geneldeSağol canım nerden öğrendin ben hiç bilmiyordum
Bunlar ne güzel hediyeler böyle 😍
Çok teşekkür ederimNice yılların olsun....Keyifli zamanlarını paylaştığın,arkada güzel arkadaşlıklar biriktirdiğin bir forum dilerim.
Hep beraber olsun, hediye için de ayrıca teşekkür ederim
Çok teşekkürler, hep beraber inşallah. Hediyen kalp ben
Çok teşekkürler, hep beraber inşallah. Hediyen kalp ben
Ooo sen de mi seviyorsunRica ederim, inşallah. Hediyemin maşallahı var.
Yokluğunda bende 35 bin oldum ama 1 ay sonrada yıldönümü konumu açabilirim. artık şimdimi hediyeyle gelirsin ilerde 2 kat hediyeyle gelirsin bilemem yılda 2 tane tek can çatlasa 3 tane kutlama konum oluyor@alperuz vay be 1 yil olmus bile. Tebrik ediyorum seni, nice yillara hep beraber.
Ve klasik... (sakin kulaklikla dinleme )
Seni kutlarsam 15-20 kisiyi daha kutlamam gerekecek, 3 ayda neler olduysa artik. Beklemedeyim ben 1 ay sonrasi icin. O zamana kadar güzel seyler düsünürüm.Yokluğunda bende 35 bin oldum ama 1 ay sonrada yıldönümü konumu açabilirim. artık şimdimi hediyeyle gelirsin ilerde 2 kat hediyeyle gelirsin bilemem yılda 2 tane tek can çatlasa 3 tane kutlama konum oluyor
ArBah ve Deniz-İrem kankiliği hediyelerimi çok beğendim@alperuz vay be 1 yil olmus bile. Tebrik ediyorum seni, nice yillara hep beraber.
Ve klasik... (sakin kulaklikla dinleme )
Sertab Erener'i de unutmayalim malum.ArBah ve Deniz-İrem kankiliği hediyelerimi çok beğendim
Deniz ve İrem gibi şarkı söyleyip dans edelim bir gün senle
Sertab'ı unutur muyum hiçSertab Erener'i de unutmayalim malum.
Ben dans etmeyi beceremem ama olur kimsenin olmadigi bir yerde deneyebilirim.
Benimki daha tazeydi ama neyse kalsın tamam zaten konum Ocak ayına damga vurmuş hem hit hemde mesaj sayılarıyla Seni mart ayında alırız konuya eğer yine kaybolmazsan yada ben kaybolmasam Benim malum sağım solum hiç belli olmuyor. Etkinkiğime başladığimda keşke başlamasaydim yine bir süre kaybolsaydim dedim pat forum gitti 1 hafta yoktu forum ve bende 1 hafta uzatıp 2 hafta kayboldum ve o aralar anime ve filmleri izledim ama şimdi etkinlik bitene kadar günlük takılırımSeni kutlarsam 15-20 kisiyi daha kutlamam gerekecek, 3 ayda neler olduysa artik. Beklemedeyim ben 1 ay sonrasi icin. O zamana kadar güzel seyler düsünürüm.
Forum mu gitti? Nasil? :OBenimki daha tazeydi ama neyse kalsın tamam zaten konum Ocak ayına damga vurmuş hem hit hemde mesaj sayılarıyla Seni mart ayında alırız konuya eğer yine kaybolmazsan yada ben kaybolmasam Benim malum sağım solum hiç belli olmuyor. Etkinkiğime başladığimda keşke başlamasaydim yine bir süre kaybolsaydim dedim pat forum gitti 1 hafta yoktu forum ve bende 1 hafta uzatıp 2 hafta kayboldum ve o aralar anime ve filmleri izledim ama şimdi etkinlik bitene kadar günlük takılırım
Sen İtalyalardaykem hiç mi forumdan kimseyle iletişimin yoktu? Forum baya elden gidiyordu linki atarım birazdan sana.Forum mu gitti? Nasil? :O