alperuz Forumda 1. Yılını Kutluyor !

Nice mutlu yıllara. :bhr: İyi ki aramızdasın ve uzun süre de olmaya devam edersin. :Z @alperuz

Hediyelerin:
yasakelma-set-edaece-sevvalsam-750x375-c.jpg

TN7SwIo__400x400.jpg

• Harika
Reactions: alperuz
Nice yılların olsun....:ok:Keyifli zamanlarını paylaştığın,arkada güzel arkadaşlıklar biriktirdiğin bir forum dilerim.:love1:

• Harika
Reactions: alperuz
@alperuz vay be 1 yil olmus bile. :bhr: Tebrik ediyorum seni, nice yillara hep beraber. :Z

pnLmbn.gif

Ve klasik... (sakin kulaklikla dinleme :A)
Yokluğunda bende 35 bin oldum :A ama 1 ay sonrada yıldönümü konumu açabilirim. artık şimdimi hediyeyle gelirsin ilerde 2 kat hediyeyle gelirsin bilemem :A yılda 2 tane tek can çatlasa 3 tane kutlama konum oluyor :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: kerem and alperuz
Yokluğunda bende 35 bin oldum :A ama 1 ay sonrada yıldönümü konumu açabilirim. artık şimdimi hediyeyle gelirsin ilerde 2 kat hediyeyle gelirsin bilemem :A yılda 2 tane tek can çatlasa 3 tane kutlama konum oluyor :A
Seni kutlarsam 15-20 kisiyi daha kutlamam gerekecek, 3 ayda neler olduysa artik. Beklemedeyim ben 1 ay sonrasi icin. O zamana kadar güzel seyler düsünürüm. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and alperuz
Seni kutlarsam 15-20 kisiyi daha kutlamam gerekecek, 3 ayda neler olduysa artik. Beklemedeyim ben 1 ay sonrasi icin. O zamana kadar güzel seyler düsünürüm. :A
Benimki daha tazeydi ama neyse kalsın tamam :A zaten konum Ocak ayına damga vurmuş hem hit hemde mesaj sayılarıyla :A Seni mart ayında alırız konuya eğer yine kaybolmazsan yada ben kaybolmasam :A Benim malum sağım solum hiç belli olmuyor. Etkinkiğime başladığimda keşke başlamasaydim yine bir süre kaybolsaydim dedim pat forum gitti :F 1 hafta yoktu forum ve bende 1 hafta uzatıp 2 hafta kayboldum ve o aralar anime ve filmleri izledim ama şimdi etkinlik bitene kadar günlük takılırım :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and alperuz
Benimki daha tazeydi ama neyse kalsın tamam :A zaten konum Ocak ayına damga vurmuş hem hit hemde mesaj sayılarıyla :A Seni mart ayında alırız konuya eğer yine kaybolmazsan yada ben kaybolmasam :A Benim malum sağım solum hiç belli olmuyor. Etkinkiğime başladığimda keşke başlamasaydim yine bir süre kaybolsaydim dedim pat forum gitti :F 1 hafta yoktu forum ve bende 1 hafta uzatıp 2 hafta kayboldum ve o aralar anime ve filmleri izledim ama şimdi etkinlik bitene kadar günlük takılırım :A
Forum mu gitti? Nasil? :O

• İlginç
  • Üzücü
Reactions: alperuz and Dosi
Forum mu gitti? Nasil? :O
Sen İtalyalardaykem hiç mi forumdan kimseyle iletişimin yoktu? Forum baya elden gidiyordu :A linki atarım birazdan sana.

Yokluğunda Diss Savaşları'nıda sundum bu arada, 1 senelik diss sayımızı yarıştırdık :A

• Güldürdün
Reactions: kerem