Belli oluyorYa bu yetki durumları karışık biraz.![]()
@Dosi Gece gece güldürdün yaHangisi o? Zamanı gelince eşitlik olursa son çare sana mı gelsem acaba
Diğer turda ikili oylama düşünüyorum. Umarım eşitlikler olmaz. Artık oylamayanların yakasına yapışıp oy kullandırtacağım o ihtimalde
Hiç olmadı normalde tüm anketlerde yapılan önceki turda en çok oy almaya bakarim ama ben kendi anletlerimde eşit oy alanları ikisinide üst tura ayarlıyorum. Gerci o kural konuda var, önceki tura bakmam yok yok olmaz, kuralımı çiğnemem![]()
Güldürdün deyip en ciddi olan '
Ruhumu anlatan emojiyi bulamadım ama kahkaha attım bak gerçekten okurkenGüldürdün deyip en ciddi olan '' şu emojoyi kullanmana kaç puan?
![]()
Yorumumu yazarken biraz sesli düşünme gibi oldu ve genelde düzenle için kısaltmam. Biraz garip oldu evet
Harika, kapını seve seve çalarımHafizam iyidir, unutmam
![]()
Daha yenisin, yakında pişersin bizim gibiRuhumu anlatan emojiyi bulamadım ama kahkaha attım bak gerçekten okurken(32 diş)
Memnuniyetle; bende verdiğim sözü unutmam 😎
Yahh o biraz sinsi gülüş ya...Nuri Alço gülüşüDaha yenisin, yakında pişersin bizim gibi
Ben yaklaşık 1 buçuk sene![]()
bunlar ikisini tek kullanırdım ve bana ciddi üye derlerdi
Ama sonra '' şunu kullanmaya başlayınca bırakamadım
Şimdi forum yenilenince telefon emojoleride olabiliyor ve ben bunu 😊 çok kullanırım mesajlarda. Forumda da kullanmaya başladım
Aslında evet sinsi gülüş ama ben onu cidden seviyorum diye kullanıyorum ama bazen yorumlarda sinsilik sezilebiliyor onun yüzündenYahh o biraz sinsi gülüş ya...Nuri Alço gülüşü
Ama😊 Bu çok smepatik bak .
Hayat Bilgisi
İkinci Bahar
@Tolstoyevski ye bıcak saplanmış son oylarla 'İkinci Bahar'. Daha bende oylamadımHayat Bilgisi
İkinci Bahar
Şener Şen ve Türkan Şoray'lı kült dizi İkinci Bahar karşısında onun da direnç göstereceğini sanmıyorum.@Tolstoyevski ye bıcak saplanmış son oylarla 'İkinci Bahar'. Daha bende oylamadımbu konudan çıkmaz artık
Kurtlar Vadisi elenecek mi 😱