Show TV ve Ay Yapım'dan Elazığ Depremi için Yardım Projesi!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,941
Puanı
1,061
yaşatır.jpg

Türkiye'nin önde gelen kanallarından Show TV ve fenomenlerin yapımcısı AY Yapım'dan yine örnek olacak bir sosyal sorumluluk projesi geldi. Daha önce de hastalar içn yapılan bu proje bu kez Elazığ depremi mağdurları için yapılıyor.

Show TV, Ay Yapım hesaplarından paylaşılan videoda; "Geçmiş olsun #ELAZIĞ. Yaşanan deprem sonrasında Elazığ’daki vatandaşlarımıza yardım elini uzatabilmek ve onlara umut olabilmek için #YaşaTIR yola çıkıyor. Siz de ihtiyaç listesinden dilediğiniz ürünleri YaşaTIR’a getirin birlikte umut olalım. YaşaTIR lokasyon bilgileri duyurulacak." denildi. Proje kapsamında her türlü ihtiyaç malzemesi deprem bölgesine gönderilecek.

Aynı dizinin yeni bölümü yerine tekrar yayınlayanlara, "duyarlılık" diyenlere gelsin. Gerçek duyarlılık bu. :)
Ne demek istiyorsun hala daha her konuda bunu mu tekrarlayacaksın? Helal olsun ki böyle birşey yapıyor, doğruya doğru yanlışa yanlış deriz merak etme.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Ne demek istiyorsun hala daha her konuda bunu mu tekrarlayacaksın? Helal olsun ki böyle birşey yapıyor, doğruya doğru yanlışa yanlış deriz merak etme.
Her konuda “Babil :F” yazan sensin. Ben sadece yapılan yanlış algıyı düzeltiyorum.

Böyle anlamlı hareketler sadece tebrik edilir. Olayı hala dizi bazında düşünenlere bir şey diyemiyorum. :)

• Harika
Reactions: Hazem
Bu showtv nin önerisi değildir ay yamımındır gene kalıbımı basarım showun ki sadece rt yapmak tek görevi bu