Hayır izleyemedim ablam ya. Avatarın güzelmiş bu arada.
mutlaka izlemeye çalış kuzum ayy ebruşum çok tatlıdır cnm
Hayır izleyemedim ablam ya. Avatarın güzelmiş bu arada.
İlk bölümü beğendim. Son sahne etkileyiciydi. Youtube'da 4.5 milyona yakın izlenmiş bölüm.
Ama Yiğit Özşener olmasa eksik kalırdı dizi, adam fark yaratıyor Dizinin en büyük rengi olacağı açık. @Çiğdem
Abla izlediğimi biliyorsun zaten, daha yeni insta'da söylemiştim. Unutmuş olamazsın.izledinmiii süperrsinn yarın yorumlaşakk
Pek destekleyemeyeceğim bu sefer. Bir sürü mafyalı dizi varken bir tanesinin daha tutmasına sevindiğimi söyleyemem.İlk bölümümüz tüm kategorilerde çok başarılı başladı. Tekrarları da ilgi çekiyor, yorumlarınızı alalım.
Ekli dosyayı görüntüle 74724
@Çiğdem @Forumdash @Aserat @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @serhatt @Emre Ozansoy @xBUGRAx @Yiğitt @batuhankaralar
Abla izlediğimi biliyorsun zaten, daha yeni insta'da söylemiştim. Unutmuş olamazsın.
Yarın akşam Hekimoğlu da var bakalım.
Son konuşmalarımıza bak görürsünizleyeceğim daha diye dediğini hatırlıyorum ben unutmuşda olabilirim hee doğru hekimoğluda var bakalım hangisine bakacan
Son konuşmalarımıza bak görürsün
Sanırım akşam karar veririm. Öteki hafta Eşkıya gelecek, onu da izliyorum. Salı günü 3 dizim var.
Ben resmini çekip atarım. Üzdün beni.Baktımda temizlemiştim kutuyu o kısım gitmiş birine karar verecen artıkın kaan beycim
Ben resmini çekip atarım. Üzdün beni.
Aynen birine TV'den, 2'sine netten bakılacak
Hekimoğlu'nu netten izlersin, EDHO'yu salla zaten. Bizim diziyi izle sen pişman olmazsınAbla izlediğimi biliyorsun zaten, daha yeni insta'da söylemiştim. Unutmuş olamazsın.
Yarın akşam Hekimoğlu da var bakalım.
Ee izliyor musunSon konuşmalarımıza bak görürsün
Sanırım akşam karar veririm. Öteki hafta Eşkıya gelecek, onu da izliyorum. Salı günü 3 dizim var.
Ee izliyor musun
Eve geldiğimde Ramo çoktan başlamıştı, Hekimoğlu'nu izledim. Ama netten en kısa zamanda izler yorumlarımHekimoğlu'nu netten izlersin, EDHO'yu salla zaten. Bizim diziyi izle sen pişman olmazsın
Yarınki reytingleri çok merak ediyorum bakalım EDHO nasıl etkileyecek. :/
@batuhankaralarBölümler durgun ilerliyor. Bu şekilde tutmaz dizi, aksiyon artmalı.
4.bölüm fragmanı hareketliydi, son şansı artık bakalım..