Kambur kız efsanedir SaygıylaBende aşırı gıcığım ona birde kambur kıza
Kambur kız efsanedir SaygıylaBende aşırı gıcığım ona birde kambur kıza
@Harunnn60 Onun yüzünden ailesiyle izleyemediKambur kız efsanedir Saygıyla
Ailelik dizi değildi zaten iyi olmuş Sorularla bunaltırdı@Harunnn60 Onun yüzünden ailesiyle izleyemedi
@Harunnn60 Onun yüzünden ailesiyle izleyemedi
Bir uyutmadınız be, dır dır sürekli bildirim geliyor telefonaAilelik dizi değildi zaten iyi olmuş Sorularla bunaltırdı
nasıl geliyor yaa Girişteki bildirimleri mi actınBir uyutmadınız be, dır dır sürekli bildirim geliyor telefona
Forumda yokken bildirim nasıl geliyor telefonda öyleyse iyiki kullanmıyorum @Harunnn60nasıl geliyor yaa Girişteki bildirimleri mi actın
nasıl geliyor yaa Girişteki bildirimleri mi actın
Ben foruma her girişimde bildirim gelsin mi diye bi yazı cıkıyor. Sanırım onu acmiş. Yada tapatalk denen şeyden giriyorForumda yokken bildirim nasıl geliyor telefonda öyleyse iyiki kullanmıyorum @Harunnn60
Evet dediğimi yapmiş Kapasana o bildrimi sinir olmuyormusunNe bileyim sürekli bildirim geliyor, sanırım açtım mübarek hadi @Çiğdem i anlarım da sende konuşkan çıktın bugün
Ekli dosyayı görüntüle 74639
Hakkımda ne konuşuluyor anında haber almak istiyorumBen foruma her girişimde bildirim gelsin mi diye bi yazı cıkıyor. Sanırım onu acmiş. Yada tapatalk denen şeyden giriyor
Ne bileyim sürekli bildirim geliyor, sanırım açtım mübarek hadi @Çiğdem i anlarım da sende konuşkan çıktın bugün
Ekli dosyayı görüntüle 74639
Harun nasıl gelmedi kontrole bu gece demiştim forumdashda gerçekten birazdan gelip uyuyun diye söylemeliydi diye yazmıstıBen foruma her girişimde bildirim gelsin mi diye bi yazı cıkıyor. Sanırım onu acmiş. Yada tapatalk denen şeyden giriyor
Olmaz ani bir şey olur yazarım hemen kalsın. @Çiğdem in sağı solu belli olmuyorEvet dediğimi yapmiş Kapasana o bildrimi sinir olmuyormusun
Hiç sevinmedim fark ettim de nereden çıktı bu dedinHarun nasıl gelmedi kontrole bu gece demiştim forumdashda gerçekten birazdan gelip uyuyun diye söylemeliydi diye yazmıstı
Olmaz ani bir şey olur yazarım hemen kalsın. @Çiğdem in sağı solu belli olmuyor
Bizde harun uyuyor diye rahat rahat takılıyoruz pehleyen saatini kurmus meğerseEvet dediğimi yapmiş Kapasana o bildrimi sinir olmuyormusun
Gözetliyorum arada sizi ona göreBizde harun uyuyor diye rahat rahat takılıyoruz pehleyen saatini kurmus meğerse
bide görunmezse fink atıyordur kaç sattirBizde harun uyuyor diye rahat rahat takılıyoruz pehleyen saatini kurmus meğerse
Hhaha nerden çıktını @Forumdash la 5 dakıka önce o sohbeti ettiğimiz için şaşırdık ayoll Bende 3 de uyuyorum diye kandırdım diyordum pehleyen saatini unutmuşumHiç sevinmedim fark ettim de nereden çıktı bu dedin
bide görunmezse fink atıyordur kaç sattir
@xemrexxx @Harunnn60 Niyeyse gözetliyorlar bu aralar sadece böyle insan tedirgin oluyor gerçektenGözetliyorum arada sizi ona göre
Uykum gelmiyor cidden bu aralar akşam 11-12 gibi geliyor ama o saatte de uyumak istemiyorum gece zor uykum geliyorbide görunmezse fink atıyordur kaç sattir