35.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)

Teşekkürler:bhr:
Hepsine bakmadım daha, hani spoi kutusu? zorlaniyorum yazmaya :F
Telefon kendine gelsin bakacağım şarkılara :Z
spoi unutmuşum hediyeleri spoi kutusuna aldım hatırlattığın iyi oldu :A bu arada ilk iki hediyeyi paylaştım konuda birazda bulunsun :A

• Harika
Reactions: Dosi
Dinledim şarkıyı ve beğendim tabiki. Bana en sevdiğin şarkıyı paylaşmış olmanda çok hoş :bhr:
Benim 'Kim Daha İyi Seslendiriyor' isimli bir etkinliğik var, belki görmüşsündür. Yeni bölünlere başladığimda bu şarkıya da yer verebilirim. Aynı şarkıyı yorumlayan yorumları oyluyoruz orada :D
Harika olur. :bhr:

• Harika
spoi unutmuşum hediyeleri spoi kutusuna aldım hatırlattığın iyi oldu :A bu arada ilk iki hediyeyi paylaştım konuda birazda bulunsun :A
Mesaj trafiğim yoğun yetişemiyorum :F dünkü paylaşımları bugün dinledim. Seninkiler yarına kalabilir :A açılmayı bekleyen konular var ama açamadım daha ve geceyede Dizi etkinliği 2. tur gelir ama telefonum nekadar dayanır bilmiyorum :A Akşam üstü şarja takarım geceyi kurtarması için :A
Bu aralar sizin saatle 4ü buluyor uyumam :F tatilden sonra ayar çekerim kendime inşallah (gerçi saat farkından dolayı yine 3ü bulur :F)

Mesaj trafiğim yoğun yetişemiyorum :F dünkü paylaşımları bugün dinledim. Seninkiler yarına kalabilir :A açılmayı bekleyen konular var ama açamadım daha ve geceyede Dizi etkinliği 2. tur gelir ama telefonum nekadar dayanır bilmiyorum :A Akşam üstü şarja takarım geceyi kurtarması için :A
Bu aralar sizin saatle 4ü buluyor uyumam :F tatilden sonra ayar çekerim kendime inşallah (gerçi saat farkından dolayı yine 3ü bulur :F)
mesaj trafiğinin farkındayım fazlasıyla çok :A hiç mühim değil istediğin anda bakarsın :A

• Güldürdün
"önce arası iyi olan iki üye, sonra arkadaş ve sonra dost olmuşuz." Ne kadar güzel özetlemişsin :bhr: Konularda muhabbetler hep vardı ama geçen seneki Oscar Etkinliğinde birbirimizi daha yakından tanıma fırsatımız oldu. İyiki etkinliğe katılmışım :D Düşüncelerini evet biliyorum ama tekrar duymak insanın hoşuna gidiyor :bhr: :A

Yüzüne vurmaya devam edeceğim unutkanlığını, emin olabilirsin :A Umarım MEnesin bana 'acımasız' demesi bununla alakalı birşeydir :A Yukardaki mesajıma bak :A

hediyelerim muazzam, Terzi :T: Yazık ettiler diziye.... Bu şarkıyıda Zeynep'in yorumuyla çok beğeniyorum.

İyi ki katılmışsınız Dosi hanım gerçekten. :bhr:

Eminim eminim zaten, hiç şüphem yok bundan ama biz sana böyle alıştık. O yüzden yer yer “acımasız” dememize bakma sen, değişmeden aynen devam et. :A

Hem Terzi (en azından izlediğim kısma kadar) hem de Zeynep muazzamdır. :A Benim vereceğim hediyeler de muazzamdan başka bir şey olamaz zaten, hepsi özenle seçildi. :A

• Harika
Tebrikler @Dosi ciğim nice 35 binlerini görürüz inşallah her zaman sevildiğini bildiğini düşünüyorum ben tarafından o sebeple fazla söze gerek yok iyi ki varsın. :D

• Harika
İyi ki katılmışsınız Dosi hanım gerçekten. :bhr:

Eminim eminim zaten, hiç şüphem yok bundan ama biz sana böyle alıştık. O yüzden yer yer “acımasız” dememize bakma sen, değişmeden aynen devam et. :A

Hem Terzi (en azından izlediğim kısma kadar) hem de Zeynep muazzamdır. :A Benim vereceğim hediyeler de muazzamdan başka bir şey olamaz zaten, hepsi özenle seçildi. :A
Enes'lere has kendini sıvama kısmınıda eksik etmemişsin :A :A

Bölümler 20 dakika olduğu için beğenmeme gibi bir ihtimalin zaten yok çünkü hikayesi muhteşem, hele ilk 2 bölüm, dramın bile en kaliteli hallerinden.. Dahası öpüşme sahnesi bile yok hatırladığım kadarıyla, yani su gibi akıp gidecektir Dark’in aksine :A

Dark demişken, Dark gibi şu an güncel olarak dünya üzerindeki en iyi diziyi, başyapıtı halen izlemedin mi? @MEnes ?? Şu kadarını söyleyeyim, Steins Gate’i seven birisinin Dark’i sevmeme ihtimali yok. Zaten alt tarafı topu topu 18 bölüm olduğu için, kaçırmanı tavsiye etmem çünkü yeni sezon başlamadan önce bir kez daha izlemek isteyeceksindir, öylesine muhteşem bir hikaye ?
Anime hakkında zaten onlarca kez konuştuk katılıyorum sonuna kadar. Gerçek bir efsanedir Shingeki no Kyojin. Senin mangayı okumanı ve güncel olarak teoriler kasmamızı da çok isterdim ama o taraflara hiç yanaşmıyorsun... Hikayenin finaline ulaşacağız 1 yıl içerisinde gerçekten çok yakınız artık...

Dark'ı da izleyeceğim ya yakın zamanda. İndirdim bekliyor iki sezonu. Muhakkak aradan çıkaracağım yakın gelecekte. :A

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Seninle bir ara muhabbet olmuştu ve yine bir hediye zamanında ilk bölüme bakacağım demiştim ve hatta bakmıstımda ama sonra galiba o aralar yoğundum devamı gelmedi. Unuttum bile ne izlediğimi :A (ilk bununla başlanmalı dediğin anime)
yalnız aklima geldide küçüklüğümde isveç tv'de vardı anime ve ilgiyle izliyorduk ama hangisiydu onuda hatırlamıyorum :A Düşünebilirim aslında şans vermeyi ama beğenirmiyim bakacağız :A şuana kadar herkesin önerisine karşilık verdim ama misal Dark'ı beğenemedim biliyorsun :A @Tolstoyevski
Shingeki no Kyojin bir başkadır. Ben sana Steins Gate'i önermiştim sanırım o da muazzam bir eserdir. :A İzlersin ya bence senin sevme ihtimalin var gibi düşünüyorum. :A

• Beğendim