Çukur bir nebzede, içi geçmiş Engin için kılımı kıpırdatmamEngin dönerse Osmanı Kıvanc dönerse Çukuru izlicen
Çukur bir nebzede, içi geçmiş Engin için kılımı kıpırdatmamEngin dönerse Osmanı Kıvanc dönerse Çukuru izlicen
Caylan dönerse Eşkiyayı ozaman zaten ben kaçacamÇukur bir nebzede, içi geçmiş Engin için kılımı kıpırdatmam
Bende o zaman dönerimCaylan dönerse Eşkiyayı ozaman zaten ben kaçacam
İzledin mi sen ki gurur duyuyorsun @ÇiğdemTeşekkürler Atiye @Forumdash @Çiğdem
İlla ben yokken izlicenBende o zaman dönerim
Getirdiği paracıklarla ilgili şuan @Harunnn60 yeni yılın ilk kazancıİzledin mi sen ki gurur duyuyorsun @Çiğdem
Seninle ortak dizi izlemek istemiyorum uğursuzluğun yüzünden bitiyorlar hemenİlla ben yokken izlicen
Emrahını izliyimde bitsin @xemrexxx @ForumdashSeninle ortak dizi izlemek istemiyorum uğursuzluğun yüzünden bitiyorlar hemen
Haria bir fikir Ben de zaten 2.sezon onayı vermemEmrahını izliyimde bitsin @xemrexxx @Forumdash
Emrahını izliyimde bitsin @xemrexxx @Forumdash
Haria bir fikir Ben de zaten 2.sezon onayı vermem
Tek korkum Çukura bulasması Biri gelir hastaneye götürür midesini yıkarlar tamam
ay kapa çeneni ne bulaşacak be defolTek korkum Çukura bulasması Biri gelir hastaneye götürür midesini yıkarlar tamam
Çünkü başka dizi tutturamıyor @Forumdashay kapa çeneni ne bulaşacak be defol
Çarpışma planlanan vakitte bitti, Bodrum Masalını da tutturdu Zemheriyi de tutturacak çatlaÇünkü başka dizi tutturamıyor @Forumdash
Ordada senayla kardeşmiş @Forumdash @xemrexxxÇarpışma planlanan vakitte bitti, Bodrum Masalını da tutturdu Zemheriyi de tutturacak çatla
İlk dizilerinde de sevgili rolündelerdi Çukur birlikte rol aldıkları 3. diziOrdada senayla kardeşmiş @Forumdash @xemrexxx
Kardeş olmalarıda fark etmiyorkı yine seviyordu o senayı senin zibidin sapık çıktı ayoll 😱 😱 😱 @xemrexxx @Forumdashİlk dizilerinde de sevgili rolündelerdi Çukur birlikte rol aldıkları 3. dizi
esas baş sapık sensin beKardeş olmalarıda fark etmiyorkı yine seviyordu o senayı senin zibidin sapık çıktı ayoll 😱 😱 😱 @xemrexxx @Forumdash
Ne diyordu @xemrexxx @Silinmiş Üye Bu @destere sapıksa niye Çiğdemle çift ettin onları diyordu oda bu yüzden zaten diyordu @Forumdashesas baş sapık sensin be
İki çıplak bir hamama derler ya sizin ki de o hesapNe diyordu @xemrexxx @Silinmiş Üye Bu @destere sapıksa niye Çiğdemle çift ettin onları diyordu oda bu yüzden zaten diyordu @Forumdash