Çukur bir nebzede, içi geçmiş Engin için kılımı kıpırdatmamEngin dönerse Osmanı Kıvanc dönerse Çukuru izlicen![]()
![]()
![]()
Çukur bir nebzede, içi geçmiş Engin için kılımı kıpırdatmamEngin dönerse Osmanı Kıvanc dönerse Çukuru izlicen![]()
![]()
![]()
Caylan dönerse Eşkiyayı ozaman zaten ben kaçacamÇukur bir nebzede, içi geçmiş Engin için kılımı kıpırdatmam![]()
Bende o zaman dönerimCaylan dönerse Eşkiyayı ozaman zaten ben kaçacam![]()
İlla ben yokken izlicenBende o zaman dönerim![]()
Getirdiği paracıklarla ilgili şuan @Harunnn60 yeni yılın ilk kazancıİzledin mi sen ki gurur duyuyorsun@Çiğdem
Seninle ortak dizi izlemek istemiyorum uğursuzluğun yüzünden bitiyorlar hemenİlla ben yokken izlicen![]()
Emrahını izliyimde bitsinSeninle ortak dizi izlemek istemiyorum uğursuzluğun yüzünden bitiyorlar hemen![]()
Haria bir fikir
Haria bir fikirBen de zaten 2.sezon onayı vermem
![]()
Tek korkum Çukura bulasması
ay kapa çeneni ne bulaşacak be defolTek korkum Çukura bulasması![]()
![]()
Biri gelir hastaneye götürür midesini yıkarlar tamam
![]()
Çarpışma planlanan vakitte bitti, Bodrum Masalını da tutturdu Zemheriyi de tutturacak çatla
Ordada senayla kardeşmişÇarpışma planlanan vakitte bitti, Bodrum Masalını da tutturdu Zemheriyi de tutturacak çatla![]()
İlk dizilerinde de sevgili rolündelerdi Çukur birlikte rol aldıkları 3. dizi
Kardeş olmalarıda fark etmiyorkı yine seviyordu o senayı senin zibidin sapık çıktı ayoll 😱 😱 😱 @xemrexxx @Forumdashİlk dizilerinde de sevgili rolündelerdi Çukur birlikte rol aldıkları 3. dizi![]()
esas baş sapık sensin beKardeş olmalarıda fark etmiyorkı yine seviyordu o senayı senin zibidin sapık çıktı ayoll 😱 😱 😱 @xemrexxx @Forumdash
Ne diyordu @xemrexxxesas baş sapık sensin be![]()
İki çıplak bir hamama derler ya sizin ki de o hesapNe diyordu @xemrexxx@Silinmiş Üye Bu @destere sapıksa niye Çiğdemle çift ettin onları diyordu oda bu yüzden zaten diyordu
![]()
![]()
@Forumdash