Kanal D'den 'Yeni Yıl' Videosu: ''Hayat Upuzun Bir Yol...''

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
1577792119998.png

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından birisi olan Kanal D'den 'yeni yıl' videosu!

Kanal D, yeni yıl mesajını yayınladı. Kanalın mesajında ''Hayat upuzun bir yol, bu yolda; Yanınızdakilerin elini hiç bırakmayın, sevin, gülümseyin, selam verin, ağlayın, affedin... Hayat sizin mutlu olduğunuz kadardır!'' denildi.

İşte kanalın yapımlarından özel anların derlendiği yeni yıl videosu...

• Harika
Reactions: Çiğdem
Çocukluğumun en büyük hediyesi biz 90lı nesili büyüten dadımız gibiydi kanal d yanı anne babalarımız bizi dadımıza emanet ederdi :bhr: :bhr: :bhr: @Yiğitt

• Harika
Reactions: Yiğitt
Yıllar güzelse sebebi Kanal D oldu tabi, nice nice yıllarımıza. :bhr:
Şuankı çocukların bizim çocukluğumuzdan kat kat kötü geçmesinin sebebi 90lı yıllardakı kanal d zaten cnm hep ayrı kalacak bende dizi anlamında yine toparlanır fırtına gibi esmeye baslar ama çizgi filmleri olsun sevimli kahramanlar temel reis , zeyna herkül yabancı dizileri olsun . Çocuk programları olsun çocuk kulubu , inekli sütlü bir yarışma vardı . godzilla , dev kelebekli bir film vardı çocuklara özel güzel sinema filmleri olsun . kanalda herşey vardı Mustinin araba şarkısını 7 24 saat kanal d de izliyorduk çizgi film gibi , klip saatleride unutulmaz say say bitmez :Z :Z :Z

• Harika
Yarışmaları unuttum şahane pazar ve bizlerin pazar banyoları soba akrsısında izlememiz çarkıfelek vsyle kobra takibi vardı sende bilirsin , Tele vole benim bile magazine hayran hayran baktığım program ,yine gittim eskilere ben @Yiğitt :bhr: :bhr: :bhr:

• Harika
Yarışmaları unuttum şahane pazar ve bizlerin pazar banyoları soba akrsısında izlememiz çarkıfelek vsyle kobra takibi vardı sende bilirsin , Tele vole benim bile magazine hayran hayran baktığım program ,yine gittim eskilere ben @Yiğitt :bhr: :bhr: :bhr:
Ay ne güzel gün, Kanal D övülüyor falan. 2019'a güzel veda ediyoruz. :bhr: :A @Forumdash gardaş gel 1-2 övgü de sen yap :A

1998-2008 arası dünya çapında bir kanal zihniyetiyle yönetilen kanal Kanal D. Unutulmazlar arasında. Hiç bir yaş grubunu unutmayan televizyon anlayışı, günün her öğününe ayrıca dikkat gösterilmesi D'nin kalitesini her zaman belli etmiştir. Haftada en fazla 2 gün yarışma yayınlayan, kopya dizi yapmaktan çekinen, hiç bir dizi türünün ağırlıklı olmadığı bir kanaldı. Gençlik, komedi, ağa, yöresel ve ya bunlar gibi çok bir çok türde diziyi bulabilirdin. Kalitelerinden hiç bir şekilde taviz vermiyorlardı. Sabahları çizgi film eksik olmaz, Bugs Bunny'mizi izlerdik. Haber bölümünün başında da önce Uğur Dündar, Reha Muhtar sonra da Mehmet Ali Biran gibi dev isimler vardı. Şimdi düşününce ne kadar büyük iş yaptıklarını anlıyorum.

Ay ne güzel gün, Kanal D övülüyor falan. 2019'a güzel veda ediyoruz. :bhr: :A @Forumdash gardaş gel 1-2 övgü de sen yap :A
Hekimoğlunu telafi ettik işte :F Benle hep eskiler hakkında konus kanalınla ilgili :A :A :A @Forumdash
Hadin @mrt-06 kanalına doluşun yılın ayrılan çiftleri vardı :A :A :A @serhatt @xemrexxx @Forumdash
Ahh ahhh Hekimoğlunu bi izlese inat damarlı bacım daha çok övecek işte:T Umarım Kanal D Hekimoğlu'yla salı günlerine ambargo koyacak yeni yılda:Z