Kanal D'den 'Yeni Yıl' Videosu: ''Hayat Upuzun Bir Yol...''

• Olmamış
  • Sinir Bozucu
Reactions: Yiğitt and Aserat
Gömüyorsun ceset nerde diye:A
Bizim köylerde bir ara vahşi batı gibi bu olaylar çok olmustu kardeş kardeşi öldürüp bahçeye gömmüş , sonra adam yengesi abisini borc yüzünden tüfekle vuruyor . Bir adamı kahvede olay çıkıyor 10-15 kişi dövüp öldürüyorlar ve bir kaç şey daha ben lise dönemindeyken köyde yasıyorkan bildiğin vahsı batı gibiydi oralar 😱 😱 😱

• İlginç
Reactions: Forumdash
Bizim köylerde bir ara vahşi batı gibi bu olaylar çok olmustu kardeş kardeşi öldürüp bahçeye gömmüş , sonra adam yengesi abisini borc yüzünden tüfekle vuruyor . Bir adamı kahvede olay çıkıyor 10-15 kişi dövüp öldürüyorlar ve bir kaç şey daha ben lise dönemindeyken köyde yasıyorkan bildiğin vahsı batı gibiydi oralar 😱 😱 😱
Sen liseye giderken Muge vardır heralde?:A belki çıkmıştırlar.

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye :F:F Okan Bayulgenli olan ZAGA'ydı. G.A.G olan Gülse Birsel'in eski reklamları gösterdiğiprogramdı:X
gag gel beni güldürmü ne öyle şarkılı birşeyini hatırlıyorum :F O a dan z ye çok gıcık oluyordum bitmiyor çizgi film izleyecez ama bitmiyor bir türlü :A :A :A

• Güldürdün
Yok öyle bişey değil :X böyle bişey
Aaa bu değil cnm okanın programıydı programın şarkısıydı o su gelir güldür güldür gag sen beni güldürmü ne bu şarkılı bir programı vardı şarkı hafızamda dönüp dolasıyor zaga programıydı baskamıydı bilmiyorumda o şarkı çalıyordu :A :A :A Bir ara bakar şey ederim :F

• Güldürdün