Kanal D dizisi izlemen en büyük sürprizi olsa gerek 2019 un @ForumdashBu yıl dizi tercihlerin çok hatalı görünüyor. Bak benim tercihlere: Mucize Doktor, Çukurova, Hekimoğlu ve Sefirin Kızı. Dörtte dört yapmışım maşallah. @Forumdash
Kanal D dizisi izlemen en büyük sürprizi olsa gerek 2019 un @ForumdashBu yıl dizi tercihlerin çok hatalı görünüyor. Bak benim tercihlere: Mucize Doktor, Çukurova, Hekimoğlu ve Sefirin Kızı. Dörtte dört yapmışım maşallah. @Forumdash
Aniden kaldırmışlar Cansu Dere dizisiböyle aniden bitemez. Yılbaşi arasıdır diyordum ama @haluk792 bile resmiyete dökmüş
@haluk792 la Ferhat iyi reytingle kapatmış diye seviniyorduk bitirme zamanıda tuhaf ayoll daha bu @xBUGRAx kanalında dizi izlemeyelim @MEnes @xemrexxxDün yayından kaldırıldı iyi ki bırakmışım
Daha istediğiniz kadar aksiyon yapın kanmam Vurgun / Ferhat / Kurşun hemen bittilerOnun kanalı mı? Emin misin? İlk kurulduğundan beri izleyen hep benim, kandırma kendini.
İzleme sen kaybedersin😉😉Daha istediğiniz kadar aksiyon yapın kanmam Vurgun / Ferhat / Kurşun hemen bittiler
Ecünnü dizilerinizi tekrar sürün yine zirvelerde dolasırsınızİzleme sen kaybedersin😉😉
Ecünnü sensin Dizilerimize kurban ol, senin için baymış 😱Ecünnü dizilerinizi tekrar sürün yine zirvelerde dolasırsınız
10 Bölüm sürmüyor başladığım diziniz ben napayım ayollEcünnü sensin Dizilerimize kurban ol, senin için baymış 😱
Herkes işini yapsın en iyisiSen kanala uğursuz geliyon zaten
En başarısız kanal Kanal D gibi duruyor. Bir zamanların en çok izlenen dizilerine ve herkes tarafından yayıncılık anlayışıyla takdir toplayan kanalın geldiği duruma bak...
Onun dışında yine rakam fena değil, geçmiş yıllarda çok dizi yapıp, yayından kaldırılan iş sayısı fazla oluyordu. Artık kanallar daha nitelikli işler tercih ediyor ve sağlam oynuyor az dizi yapıp. Bizim Hikaye, İstanbullu Gelin, Söz ve Gülperi'de biten diziler arasındaki en başarılı diziler. 4'ü de zamanında ve tadında bitti. Emeği geçenlere tebrikler. Diriliş Ertuğrul'a bitti demek çok doğru mu bilmiyorum, isim değişikliği ile devam ediyor gibi. Ama o da en uzun soluklu işlerden biri olarak anılacak...
FOX finalsiz bitiriyor artık.Ferhat ile Şirin ne ara bitti ayoll 😱😱😱 @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE @MEnes @Aserat @serhatt @Aserat @xBUGRAx @ozgur2113 @xemrexxx
Şampiyonda biterse yine klasik üçlü dizim kalacak diğerlerini süpürüp duruyorlar
@xBUGRAx Gel kanalımda dizi izle dizi izle dedi 3 tane izledim vurgun ferhat kurşun 10 bölüm yaşamıyorlar dahada demez sanırımFOX finalsiz bitiriyor artık.