309.Bölüm vardı
309.Bölüm vardı
hala dünya dışındasın arıyorlar perilerin başına dert açıyorlar seni bulamasın diye @dreamyBeni de bi ara hikayesine dahil etmişti, sonradan çıktım galiba noldu anlamadım
Beni de bi ara hikayesine dahil etmişti, sonradan çıktım galiba noldu anlamadım
pompy evrenine gelmek var gitmek yok ölsende gidemiyorsunhala dünya dışındasın arıyorlar perilerin başına dert açıyorlar seni bulamasın diye @dreamy
Nolmuştu en son bana o kısımları hatırlamıyorum. Okumayı bıraktığım için çıkardın beni itiraf ethala dünya dışındasın arıyorlar perilerin başına dert açıyorlar seni bulamasın diye @dreamy
Bir anda tutku devreye girdipompy evrenine gelmek var gitmek yok ölsende gidemiyorsun
Hayır tutku devreye girdi Onca olay oldu o yüzden dünyadan 1 milyon ışık yılı uzaklıktasın hatta galaksinin dışına kaçırdılar @dreamy destere intikam için kaçırdıNolmuştu en son bana o kısımları hatırlamıyorum. Okumayı bıraktığım için çıkardın beni itiraf et
Dünya dışına gidebilsem keşke gerçekte. Arada uzaklaşmak fena olmazdıpompy evrenine gelmek var gitmek yok ölsende gidemiyorsun
Andrometa galaksi @dreamyDünya dışına gidebilsem keşke gerçekte. Arada uzaklaşmak fena olmazdı
Dünya dışına gidebilsem keşke gerçekte. Arada uzaklaşmak fena olmazdı
@pompy Onu ön görüp yollamıs seni senaryosunuda olusturmus Ben rahmetliden tarafımHayır tutku devreye girdi Onca olay oldu o yüzden dünyadan 1 milyon ışık yılı uzaklıktasın hatta galaksinin dışına kaçırdılar @dreamy destere intikam için kaçırdı
Vişne kim.Tutkuyla anlaşma yaptı Tutku ömeri alacak destere Çiğdemi ama vişne planı bozdu @dreamy
Adamdaki hayal gücüne bak ya helal olsun.Aaa onun başka derdi olurmu sapık işte Naz edeyimde dreamy biraz daha kalsın uzayda
Çiğdemin üvey kızı Mandalin ve ekibinde @dreamyVişne kim.
Adamdaki hayal gücüne bak ya helal olsun.
Çiğdemin üvey kızı Mandalin ve ekibinde @dreamy
Pompyın yazdığı senaryoları ben izlediğim bir yabancı dizide işlendiğini bile görmüştüm önce pompy yazmıstıVişne kim.
Adamdaki hayal gücüne bak ya helal olsun.
kız sen ol dnsöz seversin kıvırmayıDansözler @serhatt @xemrexxx fikrimi hala öneriyorum Özlenmiş senaryon yine ilgi görmüş arka sokaklar gibi kitlen sağlam @dreamy @Harunnn60 @mrt-06 @serhatt @xemrexxx @ömer karataş @Turkuazz
Reeldeki hayatımda olduğum kadar burada da kötüyüm harika
Aaa estafururrlah diziler gerçeği yansıtmaz reelle senaryodakının alakan yok tabiReeldeki hayatımda olduğum kadar burada da kötüyüm harika
Senin yanında bizde kimiz ayoll @Forumdash @ozgur2113 @xemrexxxkız sen ol dnsöz seversin kıvırmayı