309.Bölüm vardı
309.Bölüm vardı
hala dünya dışındasın arıyorlar perilerin başına dert açıyorlar seni bulamasın diye @dreamyBeni de bi ara hikayesine dahil etmişti, sonradan çıktım galiba noldu anlamadım![]()
Beni de bi ara hikayesine dahil etmişti, sonradan çıktım galiba noldu anlamadım![]()
pompy evrenine gelmek var gitmek yok ölsende gidemiyorsunhala dünya dışındasın arıyorlar perilerin başına dert açıyorlar seni bulamasın diye @dreamy
Nolmuştu en son bana o kısımları hatırlamıyorum. Okumayı bıraktığım için çıkardın beni itiraf ethala dünya dışındasın arıyorlar perilerin başına dert açıyorlar seni bulamasın diye @dreamy
Bir anda tutku devreye girdipompy evrenine gelmek var gitmek yok ölsende gidemiyorsun![]()
![]()
![]()
Hayır tutku devreye girdi Onca olay oldu o yüzden dünyadan 1 milyon ışık yılı uzaklıktasın hatta galaksinin dışına kaçırdılar @dreamy destere intikam için kaçırdıNolmuştu en son bana o kısımları hatırlamıyorum. Okumayı bıraktığım için çıkardın beni itiraf et![]()
Dünya dışına gidebilsem keşke gerçekte. Arada uzaklaşmak fena olmazdıpompy evrenine gelmek var gitmek yok ölsende gidemiyorsun![]()
![]()
![]()
Andrometa galaksi @dreamyDünya dışına gidebilsem keşke gerçekte. Arada uzaklaşmak fena olmazdı![]()
Dünya dışına gidebilsem keşke gerçekte. Arada uzaklaşmak fena olmazdı![]()
@pompy Onu ön görüp yollamıs seni senaryosunuda olusturmusHayır tutku devreye girdi Onca olay oldu o yüzden dünyadan 1 milyon ışık yılı uzaklıktasın hatta galaksinin dışına kaçırdılar @dreamy destere intikam için kaçırdı
destere nin derdi farklı Tutkuya yardım etmekti tutku taraf değiştirdi iyi tarafa geçti @Çiğdem
Tutkuyla anlaşma yaptı Tutku ömeri alacak destere Çiğdemi ama vişne planı bozdu @dreamy
Tutkuyla anlaşma yaptı Tutku ömeri alacak destere Çiğdemi ama vişne planı bozdu @dreamy
Aaa onun başka derdi olurmu sapık işte
Vişne kim.Tutkuyla anlaşma yaptı Tutku ömeri alacak destere Çiğdemi ama vişne planı bozdu @dreamy
Adamdaki hayal gücüne bak ya helal olsun.Aaa onun başka derdi olurmu sapık işte![]()
![]()
Naz edeyimde dreamy biraz daha kalsın uzayda
![]()
Çiğdemin üvey kızı Mandalin ve ekibinde @dreamyVişne kim.
Adamdaki hayal gücüne bak ya helal olsun.![]()
Çiğdemin üvey kızı Mandalin ve ekibinde @dreamy
Pompyın yazdığı senaryoları ben izlediğim bir yabancı dizide işlendiğini bile görmüştüm önce pompy yazmıstıVişne kim.
Adamdaki hayal gücüne bak ya helal olsun.![]()
kız sen ol dnsöz seversin kıvırmayıDansözler @serhatt @xemrexxx fikrimi hala öneriyorum![]()
![]()
Özlenmiş senaryon yine ilgi görmüş arka sokaklar gibi kitlen sağlam
![]()
![]()
@dreamy @Harunnn60 @mrt-06 @serhatt @xemrexxx @ömer karataş @Turkuazz
Reeldeki hayatımda olduğum kadar burada da kötüyüm harika
Aaa estafururrlah diziler gerçeği yansıtmaz reelle senaryodakının alakan yok tabiReeldeki hayatımda olduğum kadar burada da kötüyüm harika![]()
Senin yanında bizde kimiz ayollkız sen ol dnsöz seversin kıvırmayı![]()