ilk okuldan sonra bu şansızlıklar olmaya çalıştı bana saplantılı aşık vardı istiklal marşı başlamadan beni öpmeye çalıştı en azından hedefi tutturamadı su çiceği hastasıydı birde @ÇiğdemAaa tövbe en tuhafıda motor kazası sen dans etme evet 😱😱😱
ilk okuldan sonra bu şansızlıklar olmaya çalıştı bana saplantılı aşık vardı istiklal marşı başlamadan beni öpmeye çalıştı en azından hedefi tutturamadı su çiceği hastasıydı birde @ÇiğdemAaa tövbe en tuhafıda motor kazası sen dans etme evet 😱😱😱
Aman evde kuru kuru kurt mu dökülür kız kıza
En iyisi o darısı senin başınaAman evde kuru kuru kurt mu dökülür kız kıza
Ağzından yel alsınEn iyisi o darısı senin başına
Nisan olsun çok özledikAşkın Tuzağında Ya Nisan Ya Mayısta
Ekibin başı ciddi dertte bir düğün baskını bir türk kızını kurtarma operasyonu derken alman bir kızda çıkıyor ortalık karışıyor
bir yerden diyarbakır bir yerden giresunda oluşan mafya irlandaya kadar geliyor @Çiğdem
Ne varmıs beeeAğzından yel alsın
Kız öyle ecünnü ecünnüye kutlama mı olur öğhhhNe varmıs beee
Sende zibidilerle kutluyorsun bilmem farkındamısın benim kutlama biçimimden bir farkın yok @xemrexxx @ForumdashKız öyle ecünnü ecünnüye kutlama mı olur öğhhh
Ama onlar benim ilgi alanım, ecünnüler kızlar senin alanın değilSende zibidilerle kutluyorsun bilmem farkındamısın benim kutlama biçimimden bir farkın yok @xemrexxx @Forumdash
serhat dünya mafyası olması istiyor nasıl senaryo @DosiAllah belalarını versin mafyanın