Fragmanda görünmemesine rağmen dönüyor diye konu açan @serhatt'a selam olsun.Deniz Çakır geldi ama tabutda geldi @Forumdash @Aserat @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @ömer karataş @batuhankaralar
Fragmanda görünmemesine rağmen dönüyor diye konu açan @serhatt'a selam olsun.Deniz Çakır geldi ama tabutda geldi @Forumdash @Aserat @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @ömer karataş @batuhankaralar
Üzgünüm olmaz.İnsanların cesedine saygılı ol konuyu aç @serhatt
Deniz çakır şuan dizimizde oynuyor aç bakÜzgünüm olmaz.
dev sürpriz dediği onur tan'ın dev tabut olduDeniz Çakır geldi ama tabutda geldi @Forumdash @Aserat @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @ömer karataş @batuhankaralar
Öldürüp tamamen o ihtimali kaldırmışlardev sürpriz dediği onur tan'ın dev tabut oldu
aynen ceylan döner belki veya hızır tek devam ederÖldürüp tamamen o ihtimali kaldırmışlar
Ölüsü gelse resmi telefonla haber verilmez mi naaş alınsın diye nasıl bi sacma dizi bu böyleDeniz Çakır geldi ama tabutda geldi @Forumdash @Aserat @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @ömer karataş @batuhankaralar
Oğlu yeter ecünnü gelmesinaynen ceylan döner belki veya hızır tek devam eder
Oğlu tabutunu kendi eliyle getirdi ve hızıra işte karşında dediÖlüsü gelse resmi telefonla haber verilmez mi naaş alınsın diye nasıl bi sacma dizi bu böyle
İyi de diyorum ki cenaze işlemleri sırasında turkıyeden kardılanması için resmi bir telefon edilemezmiydi? Oğlan 18 yasını gectı mı ki bu tur sorumluluklar alıyor?Oğlu tabutunu kendi eliyle getirdi ve hızıra işte karşında dedi
Geçmiştir gerçekte 20 yaşında Silah alıp çatısıcak yaşa gelmişİyi de diyorum ki cenaze işlemleri sırasında turkıyeden kardılanması için resmi bir telefon edilemezmiydi? Oğlan 18 yasını gectı mı ki bu tur sorumluluklar alıyor?
Varmıydı öyle bir niyt acabaİkna edemediler demek salı gunu yılbaşi. Yılbaşi kutlamalı cenaze yapsınlar
Dedikodusu bile niyetin göstergesiVarmıydı öyle bir niyt acaba
İlk haber açıldında bence getirme niyetleri vardı ama tepkiler olmuş sanırım ben denizin kendisinin pürüz çıkardına inanmıyorum tepkilerden büyük ihtimalleDedikodusu bile niyetin göstergesi
HoştttGenel tatil abicim az ecünnü dizilerinden kafanız dinlensin @Yiğitt @serhatt @Aserat @xemrexxx @Harunnn60
Aç gözlü çıyanFazla reyting göz çıkarmaz
Ay ben şok 😱Deniz Çakır geldi ama tabutda geldi @Forumdash @Aserat @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @ömer karataş @batuhankaralar