E görürsünSen yine açık yerlerde uyumussun havalar soğuk![]()
![]()
![]()
Sende izle o bölümü merak etmiyormusun
Gelmiyor diyorum beeeSende izle o bölümü merak etmiyormusunGerçi son sahne olucaktır yüzünü gösterirlermi bilmiyorum
![]()
Kim gelmiş merak etmiyormusun izlemen lazım yinedeGelmiyor diyorum beee![]()
evet izleyip göreceğiz artık ne olacağını@Aserat Konuyu kilitlemiş kıskanclıktan![]()
![]()
Deniz değilse iki seçenek kalıyor çünkü bu bir söylenti değil meryem gelmiş diziye hızır sarılmaya gidiyor
Ya yüzü gösterilmeden ölücek yada baska oyuncu gelecek yada yüzü gösterilmeden 2 hafta ara verilip denizi o arada hazırlayıp getiricekler 2 dedimde 3 seçenek oldu neyse ayoll
![]()
![]()
@serhatt @Yiğitt @Forumdash @xemrexxx @ömer karataş @batuhankaralar @Harunnn60
Deniz gelmiyorsa diğer gelenler beni hiç ilgilendirmezKim gelmiş merak etmiyormusun izlemen lazım yinede![]()
![]()
Yüzünü göstermeden araya gitmezler inş çatlarız
![]()
Reytinglerde kadını da geçtiler ne için böyle heyecan yaratmaya çalışıyorlar ki@Aserat Konuyu kilitlemiş kıskanclıktan![]()
![]()
Deniz değilse iki seçenek kalıyor çünkü bu bir söylenti değil meryem gelmiş diziye hızır sarılmaya gidiyor
Ya yüzü gösterilmeden ölücek yada baska oyuncu gelecek yada yüzü gösterilmeden 2 hafta ara verilip denizi o arada hazırlayıp getiricekler 2 dedimde 3 seçenek oldu neyse ayoll
![]()
![]()
2 hafta bekletmek ne? Seyirciyla dalga geçiyorlar resmen. Bırak şu diziyi hekimoğlu izle. 2 haftaya yetişirsin güncele@Aserat Konuyu kilitlemiş kıskanclıktan![]()
![]()
![]()
![]()
Hekimoğlu da 2 hafta bekletecek.2 hafta bekletmek ne? Seyirciyla dalga geçiyorlar resmen. Bırak şu diziyi hekimoğlu izle. 2 haftaya yetişirsin günceleböyle saygısız dizi izlemek
@Aserat
Evet o iki hafta içinde yayınlanan 2 bölümü hafta hafta izlerHekimoğlu da 2 hafta bekletecek.![]()
Ceylan gelmesin 😱 😱 😱Yılbaşından önce son bölüm olduğu için o sahne bölümün sonunda olacak ve sezon finali gibi 2 hafta sonrasına bekletecekler![]()
Meryem gelmeyecek Ömer ve Ceylan geliyor boşuna bekleme
@Çiğdem
Fazla reyting göz çıkarmazReytinglerde kadını da geçtiler ne için böyle heyecan yaratmaya çalışıyorlar ki![]()