Demicem akşama kadr düşüna durKD ne bana açıkla diğer oğlana mı diyorsun
Demicem akşama kadr düşüna durKD ne bana açıkla diğer oğlana mı diyorsun
bari hangisine sütlaç dediğini söyle de oradan yola çıkarak düşüneyimDemicem akşama kadr düşüna dur
Zaten amaç oğlanı bulmakbari hangisine sütlaç dediğini söyle de oradan yola çıkarak düşüneyim
Kaan'ı diyorsunZaten amaç oğlanı bulmak
Hahahh Kurşun atarım sadece, başkaları kurşun yer bnim için
Azimle s*** (seven diyim) taşi delermiş.Hahahh Kurşun atarım sadece, başkaları kurşun yer bnim için
Nasıl bildim
Damlanın dizisinimi övüyor dünden beridir @Forumdash bana 😱 😱 😱 @xemrexxxEcünnü dizisi değil kız İçerde'de ki Mert'in sevgilisi başrol
İvit allahın eziği orda da vik vik ötecek
İnş kafanın etini yer @serhatt ın yoluna düşmüşsün sendeİvit allahın eziği orda da vik vik ötecek
Seni de davet ediyorum izlemeİnş kafanın etini yer @serhatt ın yoluna düşmüşsün sende
Yeni başlıcaklardan sadece Ramuyu bekliyorum @xemrexxx baş heriflerinden Buraktan sonra Muratıda ele geçirelim @serhatt @Harunnn60Seni de davet ediyorum izleme
KISKANMAAzimle s*** (seven diyim) taşi delermiş.
Heee sen ne sandın
İnş kafanın etini yer @serhatt ın yoluna düşmüşsün sende
AZGIN TEKEYeni başlıcaklardan sadece Ramuyu bekliyorum @xemrexxx baş heriflerinden Buraktan sonra Muratıda ele geçirelim @serhatt @Harunnn60
@Forumdash ı da kendine benzetmişsin 70 yasından sonra diye bir söz var : AHeee sen ne sandın
Bana aşık@Forumdash ı da kendine benzetmişsin 70 yasından sonra diye bir söz var : A
Def et şunu 😱