Evet bugün fav10 ailemizin en önemli bireyi olan xemrexxx doğum günü Özellikle 2013-2014-2015 tayfaları bizler için Emresiz bir forum asla düşünülemez.Son yıllarda aktifsizliği zaten forumu olumsuz etkileyen en önemli sebeplerden birisi Umarım yeni yaşıyla tekrar eskisi gibi buralarda olur çünkü onsuz forum gerçekten olmuyor yanı Yine adet olarak forum adına doğum gününü kutluyor cicili bicili seneler diliyorum
Ben vadi forumlarında takılır ve 1 yıl bile kalamazdım açıkcası böyle genel foruma ilk kez gelmiştim ve alışma sürecimde @xemrexxx olmasaydı bu aileden mahrum kalabilirdim bir süre sonra giderek 2013 -2014-2015 dönemlerinden özellikle şuan forumda olan üyelerin çoğuda eminim benim gibi düşünüyordur çoğumuz Emre sayesinde uyum sağladık aslında şuan forumun şu halde olmasında temelinde en büyük pay sahibidir çünkü çoğumuz onun sayesinde bu aileden erken kopmadık tüm samimiyetimle söyleyebilirim ve benim gibi düşünenlerin sayısının fazla olduna eminim iyi ki doğdun iyi ki forumdasın @xemrexxx
Güzel elbiselerini giy gel bize yürü git de @xemrexxx 6 yıldır oldu gibi
Ve Adet
Son olarak bir diğer forum ailemizin sevgili bireyi @Harunnn60 sana hazırladığı özel afiş için teşekkürler
@mrt-06 @Harunnn60 @ozgur2113 @Aserat @vadikızı @xBUGRAx @Billy Kane @dreamy @Turkuazz @DarkLegenD @Tolstoyevski @serhatt @MasacRE @Silinmiş Üye @cookies @MEnes @Maskeli Fedai @batuhankaralar @pompy @denizz19 @alperuz @ozmoturk @Forumdash