Mucize Doktor'un 13. bölümü hem Ali, hem Ferman için çok büyük bir dönüm noktası oldu. İşte o etkileyici anlar:
Ben herife bakmaktan sahneye odaklanmadım
Ben herife bakmaktan sahneye odaklanmadım![]()
Kuzgunda Ferman sandım bende kalp atıyorum birde emrenin mesajına sonra konudakı mesaja baktım yamuk ağızlı oğlanın dizisi çıktı @Aserat 😱 😱 😱 @ozgur2113 @Yiğitt @xBUGRAx @Forumdash
Biten dizinin nesini paylaşacaktım iyice kafa gitmiş.Kuzgunda Ferman sandım bende kalp atıyorum birde emrenin mesajına sonra konudakı mesaja baktım yamuk ağızlı oğlanın dizisi çıktı @Aserat 😱 😱 😱 @ozgur2113 @Yiğitt @xBUGRAx @Forumdash
Farkındalık için mi izliyor totoş bunu yoksa erman için miKuzgunda Ferman sandım bende kalp atıyorum birde emrenin mesajına sonra konudakı mesaja baktım yamuk ağızlı oğlanın dizisi çıktı @Aserat 😱 😱 😱 @ozgur2113 @Yiğitt @xBUGRAx @Forumdash
Hhaha @xemrexxx senin adamını diyor baslıkta ferman sırrı öğrendi diyor kardeş olayının videosu sandım bir kerede şaşırt ayollBiten dizinin nesini paylaşacaktım iyice kafa gitmiş.![]()
Şu adam övüldü ya bişey diyemiyorum. Nutkum tutulduSizin adam diye yine kendi sevdiklerini paylaşıyor işte@xemrexxx
Ben herşekilde karşıyım bu yamuk ağızlı doktorun dizisineŞu adam övüldü ya bişey diyemiyorum. Nutkum tutuldu![]()
![]()
Ben mavi gözlü adamı diyomBen herşekilde karşıyım bu yamuk ağızlı doktorun dizisine![]()
![]()
![]()
O fermanla bu bir mi beKuzgunda Ferman sandım bende kalp atıyorum birde emrenin mesajına sonra konudakı mesaja baktım yamuk ağızlı oğlanın dizisi çıktı @Aserat 😱 😱 😱 @ozgur2113 @Yiğitt @xBUGRAx @Forumdash
Bunadın iyiceHhaha @xemrexxx senin adamını diyor baslıkta ferman sırrı öğrendi diyor kardeş olayının videosu sandım bir kerede şaşırt ayoll![]()
![]()
@Forumdash @serhatt @ozgur2113 @Yiğitt
Farkındalık için mi izliyor totoş bunu yoksa erman için mi@xemrexxx
Sizin adam diye yine kendi sevdiklerini paylaşıyor işte@xemrexxx
erman diye bir arkadaşım var çok enteldir o geldi aklımaŞu adam övüldü ya bişey diyemiyorum. Nutkum tutuldu![]()
![]()