Mucize Doktor'un 13. bölümü hem Ali, hem Ferman için çok büyük bir dönüm noktası oldu. İşte o etkileyici anlar:
Ben herife bakmaktan sahneye odaklanmadım
Ben herife bakmaktan sahneye odaklanmadım
Kuzgunda Ferman sandım bende kalp atıyorum birde emrenin mesajına sonra konudakı mesaja baktım yamuk ağızlı oğlanın dizisi çıktı @Aserat 😱 😱 😱 @ozgur2113 @Yiğitt @xBUGRAx @Forumdash
Biten dizinin nesini paylaşacaktım iyice kafa gitmiş.Kuzgunda Ferman sandım bende kalp atıyorum birde emrenin mesajına sonra konudakı mesaja baktım yamuk ağızlı oğlanın dizisi çıktı @Aserat 😱 😱 😱 @ozgur2113 @Yiğitt @xBUGRAx @Forumdash
Farkındalık için mi izliyor totoş bunu yoksa erman için mi @xemrexxxKuzgunda Ferman sandım bende kalp atıyorum birde emrenin mesajına sonra konudakı mesaja baktım yamuk ağızlı oğlanın dizisi çıktı @Aserat 😱 😱 😱 @ozgur2113 @Yiğitt @xBUGRAx @Forumdash
Hhaha @xemrexxx senin adamını diyor baslıkta ferman sırrı öğrendi diyor kardeş olayının videosu sandım bir kerede şaşırt ayoll @Forumdash @serhatt @ozgur2113 @YiğittBiten dizinin nesini paylaşacaktım iyice kafa gitmiş.
Şu adam övüldü ya bişey diyemiyorum. Nutkum tutulduSizin adam diye yine kendi sevdiklerini paylaşıyor işte @xemrexxx
Ben herşekilde karşıyım bu yamuk ağızlı doktorun dizisineŞu adam övüldü ya bişey diyemiyorum. Nutkum tutuldu
Ben mavi gözlü adamı diyom dizide tek olmuş dediğim oyuncu hasta olan cocukBen herşekilde karşıyım bu yamuk ağızlı doktorun dizisine
O fermanla bu bir mi beKuzgunda Ferman sandım bende kalp atıyorum birde emrenin mesajına sonra konudakı mesaja baktım yamuk ağızlı oğlanın dizisi çıktı @Aserat 😱 😱 😱 @ozgur2113 @Yiğitt @xBUGRAx @Forumdash
Bunadın iyiceHhaha @xemrexxx senin adamını diyor baslıkta ferman sırrı öğrendi diyor kardeş olayının videosu sandım bir kerede şaşırt ayoll @Forumdash @serhatt @ozgur2113 @Yiğitt
Farkındalık için mi izliyor totoş bunu yoksa erman için mi @xemrexxx
Sizin adam diye yine kendi sevdiklerini paylaşıyor işte @xemrexxx
erman diye bir arkadaşım var çok enteldir o geldi aklımaŞu adam övüldü ya bişey diyemiyorum. Nutkum tutuldu