The_Erinch
Favori Üye
Bende şaşırtayım ...🙄. Ben bu adamın kim olduğunu bile bilmiyorumdum.... gereğinden fazla gündeme gelince merak edip kim olduğuna baktım....
Bunu seven kadın hayranları görsün işte adamın onlara ne gözle baktıklarınıgitsin patlı'CAN satsın yeter ya gündemi meşgul ediyor
Siz biz kardeşi olarak aynı kişisiniz zaten cnm bilmen normal @xemrexxx Senin onu , sende onun seni taklit ettiğini 7 yıldır idda ediyorsunuz ama henüz çözülemedi olay tabi belkıde aynı kişisinizdirBen yıllar önce görmüştüm aslında, @xemrexxx'in gerçek yüzünü deşifre eden sizsiniz ama. @Forumdash
Ben yıllar önce görmüştüm aslında, @xemrexxx'in gerçek yüzünü deşifre eden sizsiniz ama. @Forumdash
Siz biz kardeşi olarak aynı kişisiniz zaten cnm bilmen normal @xemrexxx Senin onu , sende onun seni taklit ettiğini 7 yıldır idda ediyorsunuz ama henüz çözülemedi olay tabi belkıde aynı kişisinizdir
Peki @xemrexxx nin sinem kobal ile can yamanın dizisi varken canın resimleini paylaşyiğini biliyormuydun @ÇiğdemBen yıllar önce görmüştüm aslında, @xemrexxx'in gerçek yüzünü deşifre eden sizsiniz ama. @Forumdash
Erkenci Kuş yayınlanmadan önce o hanzonun ormanda çekilmiş fotolarını paylaşıyordu @xemrexxx Ama @mrt-06 da çatıda olan fotosunu övüyordu hanzonun çok ciciymiş boşuna ikisi aynı kişi demiyoruz @serhatt
mezarınıza dönün .ss
@Harunnn60 ı senmi kaçırdın yoksa en son forumun arka sokağında dolaşıyordunuz 😱 😱 😱 @Forumdashmezarınıza dönün .ss
Buraka ısındım oyüzden onun yerine canı hanzo başkanı ilan ediyorum @MasacRE @xemrexxx @Forumdash @Yiğitther hali 5 para etmez tarzanın
Çok döneksin 😱 @xemrexxxBuraka ısındım oyüzden onun yerine canı hanzo başkanı ilan ediyorum @MasacRE @xemrexxx @Forumdash @Yiğitt
paket yaptım harunu alamanyaya @kerem e postaladım
şu an kanım dondu her oğlana karşı kuduruyor artık hogatha bekaret kemerlerini takıp dolaşmalı forumda @Forumdash @MasacREBuraka ısındım oyüzden onun yerine canı hanzo başkanı ilan ediyorum @MasacRE @xemrexxx @Forumdash @Yiğitt
şu an kanım dondu her oğlana karşı kuduruyor artık hogatha bekaret kemerlerini takıp dolaşmalı forumda @Forumdash @MasacRE
1:00 açın sahne görün ayoll @MasacRE @Aserat @mrt-06 @Yiğitt @Forumdash @ozgur2113 @xBUGRAxÇok döneksin 😱 @xemrexxx
@Forumdash hortlamıs ve son hamleyi yapmak üzereyken sana tuhaf tesadüf oldu ayollpaket yaptım harunu alamanyaya @kerem e postaladım
buna mı mest oldun
Ayol bu da sahne mi. Sahnenin alası bu.
Noldu
@xemrexxx Biriniz tekrar mezarına kaçmıs sizde gidin diye seviniyordu sana bişi yaptı sandık @Forumdash