Bu adamı gömmemişsin sanki hayret Senden bir linç bekliyordum şöyle komikli bir şey yazda gülelim @Forumdash@xemrexxx Biriniz tekrar mezarına kaçmıs sizde gidin diye seviniyordu sana bişi yaptı sandık @Forumdash
Bu adamı gömmemişsin sanki hayret Senden bir linç bekliyordum şöyle komikli bir şey yazda gülelim @Forumdash@xemrexxx Biriniz tekrar mezarına kaçmıs sizde gidin diye seviniyordu sana bişi yaptı sandık @Forumdash
Ayoll bu hanzoya demediğim kalmamıstıkı Konu başlığı gibi şaşırmıyorum artık @Forumdash @xemrexxx @serhatt @mrt-06Bu adamı gömmemişsin sanki hayret Senden bir linç bekliyordum şöyle komikli bir şey yazda gülelim @Forumdash
ilk kez bir hanzoda aynı taraftayızAyoll bu hanzoya demediğim kalmamıstıkı Konu başlığı gibi şaşırmıyorum artık @Forumdash @xemrexxx @serhatt @mrt-06
Buna hayran olan kızlar görsün adam onları ne gözle bakıyor başka ne diyim
Senin dönmen Can'ın bir aksiyon dizisine girmesine bakar, sanki bilmiyoruz seni kudurukBuraka ısındım oyüzden onun yerine canı hanzo başkanı ilan ediyorum @MasacRE @xemrexxx @Forumdash @Yiğitt
Bence abartıldığı kadar yakışıklı da değil.Ayoll bu hanzoya demediğim kalmamıstıkı Konu başlığı gibi şaşırmıyorum artık @Forumdash @xemrexxx @serhatt @mrt-06
En son çatıdakı fotosunu övüyordun @xemrexxx le sen hanzoyu övüp şimdi saklıyorsunuz ayoll @Forumdash @Harunnn60Bence abartıldığı kadar yakışıklı da değil.
Bu adamı zaten ancak bu saatden sonra @mrt-06 ona bir mafya yapar onun harici hiçbişi kurtarmaz artık bu adamı @xemrexxx @serhatt @Harunnn60 @Yiğitt @ForumdashSenin dönmen Can'ın bir aksiyon dizisine girmesine bakar, sanki bilmiyoruz seni kuduruk
Aaa evet ama senin tutumun burda sürpriz oldu savunurdun normaldeilk kez bir hanzoda aynı taraftayız
O bile kurtarmaz bunuBu adamı zaten ancak bu saatden sonra @mrt-06 ona bir mafya yapar onun harici hiçbişi kurtarmaz artık bu adamı @xemrexxx @serhatt @Harunnn60 @Yiğitt @Forumdash
Savunulacak yanı yok kiAaa evet ama senin tutumun burda sürpriz oldu savunurdun normalde
Bu adamı gömmemişsin sanki hayret Senden bir linç bekliyordum şöyle komikli bir şey yazda gülelim @Forumdash
Ayoll bu hanzoya demediğim kalmamıstıkı Konu başlığı gibi şaşırmıyorum artık @Forumdash @xemrexxx @serhatt @mrt-06
ilk kez bir hanzoda aynı taraftayız
Senin dönmen Can'ın bir aksiyon dizisine girmesine bakar, sanki bilmiyoruz seni kuduruk
Kız bu adam iyice Kudurdu 😱Bence abartıldığı kadar yakışıklı da değil.
Flört edilmeyecek gibi değil ama.
Teneşir paklar bunu destere gbi
Bak bak nasıl da açık kapı bırakıyor, olası bir mafya dizisiyle o kadar laf ettiğin adama da kuduracağını biliyorsun tabiBu adamı zaten ancak bu saatden sonra @mrt-06 ona bir mafya yapar onun harici hiçbişi kurtarmaz artık bu adamı @xemrexxx @serhatt @Harunnn60 @Yiğitt @Forumdash
Kudurmuş ya bu kadar fani olunca
Önce bir @xemrexxx ın diğer baş herifi ramu Murata bir bakalımda @serhatt @Forumdash @mrt-06Bak bak nasıl da açık kapı bırakıyor, olası bir mafya dizisiyle o kadar laf ettiğin adama da kuduracağını biliyorsun tabi
Teneşir paklar bunu destere gbi
Rahmetliyi bari diğer tarafta rahat bırakalım @serhatt @MasacRE @Forumdash @dreamy @Harunnn60Flört edilmeyecek gibi değil ama.
herkese açık kapı bıraka bıraka beni geçtin
Canı cehennemeRahmetliyi bari diğer tarafta rahat bırakalım @serhatt @MasacRE @Forumdash @dreamy @Harunnn60
@mrt-06 Kardeşlikten atılmak üzeresin @Yiğitt @xemrexxx
Gerçekten iyiyde şans veriyoruz yanı sorun bende değil Çağatay zibidinizde @MasacRE @Forumdash @xemrexxx @mrt-06 @Yiğittherkese açık kapı bıraka bıraka beni geçtin