Bu adamı gömmemişsin sanki hayret@xemrexxx Biriniz tekrar mezarına kaçmıs sizde gidin diye seviniyordu sana bişi yaptı sandık![]()
![]()
@Forumdash
Bu adamı gömmemişsin sanki hayret@xemrexxx Biriniz tekrar mezarına kaçmıs sizde gidin diye seviniyordu sana bişi yaptı sandık![]()
![]()
@Forumdash
Ayoll bu hanzoya demediğim kalmamıstıkıBu adamı gömmemişsin sanki hayretSenden bir linç bekliyordum şöyle komikli bir şey yazda gülelim
@Forumdash
ilk kez bir hanzoda aynı taraftayızAyoll bu hanzoya demediğim kalmamıstıkıKonu başlığı gibi şaşırmıyorum artık
![]()
![]()
@Forumdash @xemrexxx @serhatt @mrt-06
Buna hayran olan kızlar görsün adam onları ne gözle bakıyor başka ne diyim![]()
![]()
![]()
Senin dönmen Can'ın bir aksiyon dizisine girmesine bakar, sanki bilmiyoruz seni kudurukBuraka ısındım oyüzden onun yerine canı hanzo başkanı ilan ediyorum![]()
![]()
@MasacRE @xemrexxx @Forumdash @Yiğitt
Bence abartıldığı kadar yakışıklı da değil.Ayoll bu hanzoya demediğim kalmamıstıkıKonu başlığı gibi şaşırmıyorum artık
![]()
![]()
![]()
![]()
En son çatıdakı fotosunu övüyordunBence abartıldığı kadar yakışıklı da değil.![]()
Bu adamı zaten ancak bu saatden sonra @mrt-06 ona bir mafya yapar onun harici hiçbişi kurtarmaz artık bu adamıSenin dönmen Can'ın bir aksiyon dizisine girmesine bakar, sanki bilmiyoruz seni kuduruk![]()
Aaa evet ama senin tutumun burda sürpriz oldu savunurdun normaldeilk kez bir hanzoda aynı taraftayız![]()
O bile kurtarmaz bunuBu adamı zaten ancak bu saatden sonra @mrt-06 ona bir mafya yapar onun harici hiçbişi kurtarmaz artık bu adamı![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt @Harunnn60 @Yiğitt @Forumdash
Savunulacak yanı yok kiAaa evet ama senin tutumun burda sürpriz oldu savunurdun normalde![]()
![]()
![]()
Bu adamı gömmemişsin sanki hayretSenden bir linç bekliyordum şöyle komikli bir şey yazda gülelim
@Forumdash
Ayoll bu hanzoya demediğim kalmamıstıkıKonu başlığı gibi şaşırmıyorum artık
![]()
![]()
![]()
![]()
ilk kez bir hanzoda aynı taraftayız![]()
Senin dönmen Can'ın bir aksiyon dizisine girmesine bakar, sanki bilmiyoruz seni kuduruk![]()
Kız bu adam iyice Kudurdu 😱Bence abartıldığı kadar yakışıklı da değil.![]()
Flört edilmeyecek gibi değil ama.
Teneşir paklar bunu destere gbi
Bak bak nasıl da açık kapı bırakıyor, olası bir mafya dizisiyle o kadar laf ettiğin adama da kuduracağını biliyorsun tabiBu adamı zaten ancak bu saatden sonra @mrt-06 ona bir mafya yapar onun harici hiçbişi kurtarmaz artık bu adamı![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt @Harunnn60 @Yiğitt @Forumdash
Kudurmuş ya bu kadar fani olunca
Önce bir @xemrexxx ın diğer baş herifi ramu Murata bir bakalımdaBak bak nasıl da açık kapı bırakıyor, olası bir mafya dizisiyle o kadar laf ettiğin adama da kuduracağını biliyorsun tabi![]()
Teneşir paklar bunu destere gbi![]()
Rahmetliyi bari diğer tarafta rahat bırakalım @serhattFlört edilmeyecek gibi değil ama.![]()
herkese açık kapı bıraka bıraka beni geçtin
Canı cehennemeRahmetliyi bari diğer tarafta rahat bırakalım @serhatt![]()
![]()
@MasacRE @Forumdash @dreamy @Harunnn60
@mrt-06 Kardeşlikten atılmak üzeresin![]()
![]()
@Yiğitt @xemrexxx
Gerçekten iyiyde şans veriyoruz yanı sorun bende değil Çağatay zibidinizdeherkese açık kapı bıraka bıraka beni geçtin![]()