NOW Ferhat ile Şirin - Dizi Yorumları

Asıl tolgaya bak sen bee... Hem ablasını hem bacısını:F Asıl utanması gereken tolga :A
Yorumlarda kardeşmi acaba öyleyse bırakırım tarzı yorumlar görünce tolgayla cansuyu dizide kardeş sandım bende bir ara devrelerim yanıyordu yine :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Adam bir kel oluyor bir şişko oluyor şekilden şekile giriyor :F :F :F
Dünya starı Çağatay da böyle:A
christian-bale-in-inanilmaz-degisimi-713239_4852_14_b.jpg

• İlginç
  • İlginç
Ben erkeğinde yasca büyük olmasını uçuk oldukça eleştiriyorum ama kadın birde burda biri 40 biri 28 daha yanı bu ünlüler dünyasından kocam olsa sanırım tüfekle vururdum :A :A :A @MEnes @mrt-06 @xemrexxx @Yiğitt @serhatt @Harunnn60
Fazla önemsiyorsun bu yaş farkı meselesini. Hele bu dizide bunun gerçekten hikaye gereği olduğunu da unutuyorsun. :A Ferhat ile Şirin'in gerçek öyküsünde abla kardeşin aynı adama aşık olma durumu zaten var. Yani her türlü ablanın Ferhat karakterinden büyük olması gerekiyordu. Arada 5 6 yaş farkı olsa ne olmasa ne. Ki Cansu Dere öyle 40 zaten göstermiyor, gayet genç duruyor. :A

• Güldürdün
Fazla önemsiyorsun bu yaş farkı meselesini. Hele bu dizide bunun gerçekten hikaye gereği olduğunu da unutuyorsun. :A Ferhat ile Şirin'in gerçek öyküsünde abla kardeşin aynı adama aşık olma durumu zaten var. Yani her türlü ablanın Ferhat karakterinden büyük olması gerekiyordu. Arada 5 6 yaş farkı olsa ne olmasa ne. Ki Cansu Dere öyle 40 zaten göstermiyor, gayet genç duruyor. :A
Yasıtı bir kadın seçselerdi :A Ecünnünün menejeri @Forumdash abicim bile eleştiriyor sana laf düşmez ayoll :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash and MEnes
Bugün gittiğim kırtasiyeci internetten diziyi izliyordu umudum arttı biraz. :A Şu diziye kadın eli değsin senarist ve yönetmen kadın olsun bir an önce. :A

Yahu kendisinden büyük bir karakteri oynayacak, nasıl yaşıtı birini seçebilirler ki. :A Ben sanatta doğru bildiğimi söylerim, kim ne demiş çok ilgilendirmez. :A
Büyük gösteren birini seçebilirlerdi :F Kimse Bilmez başrol kız 30 yaş grubunu oynuyor dizide ama 23 yaşlarında :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash and MEnes

Forum İstatistikleri

Konular
176,271
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak