Yorumlarda kardeşmi acaba öyleyse bırakırım tarzı yorumlar görünce tolgayla cansuyu dizide kardeş sandım bende bir ara devrelerim yanıyordu yineAsıl tolgaya bak sen bee... Hem ablasını hem bacısınıAsıl utanması gereken tolga
![]()
Yorumlarda kardeşmi acaba öyleyse bırakırım tarzı yorumlar görünce tolgayla cansuyu dizide kardeş sandım bende bir ara devrelerim yanıyordu yineAsıl tolgaya bak sen bee... Hem ablasını hem bacısınıAsıl utanması gereken tolga
![]()
Cansu o meyhaneci kadınla olsa gam yememYorumlarda kardeşmi acaba öyleyse bırakırım tarzı yorumlar görünce tolgayla cansuyu dizide kardeş sandım bende bir ara devrelerim yanıyordu yine![]()
![]()
![]()
Tolga tipten kaybediyor o yuzden yakıştıramıyorsun
Arasada yakıstırmam ama sizin zibidi Çağataya yakıstırırım ona yakısırTolga tipten kaybediyor o yuzden yakıştıramıyorsunAklıma da gelmıyor ki örnek verim
![]()
Hayır minyon tiplilerArasada yakıstırmam ama sizin zibidi Çağataya yakıstırırım ona yakısır![]()
![]()
![]()
Gerçektekı yasını biliyorum sonucta bunu anca karakter olarak yakıstırırım yanı Çağatayda eğri durmazHayır minyon tipliler3ü de
Oha bu 28-30 yaşindaymıymış diyebileceğin saçlı sakallı birisi varsa örnek gösterelim![]()
Çünkü Çağatay daha karakteristik bi tip tolgaya göreGerçektekı yasını biliyorum sonucta bunu anca karakter olarak yakıstırırım yanı Çağatayda eğri durmaz![]()
![]()
![]()
Onun son halını gördünmüÇünkü Çağatay daha karakteristik bi tip tolgaya göre![]()
Ama film içinmiş. Tam bir gerçek oyuncuOnun son halını gördünmü![]()
![]()
![]()
Adam bir kel oluyor bir şişko oluyor şekilden şekile giriyorAma film içinmiş. Tam bir gerçek oyuncu![]()
Dünya starı Çağatay da böyleAdam bir kel oluyor bir şişko oluyor şekilden şekile giriyor![]()
![]()
![]()
Kız sende 40 yaşına geldin 60 yaşındaki heriflerle evlenecen eee napacan mecbuuuurr kim alır seni moruklardan başka
Fazla önemsiyorsun bu yaş farkı meselesini. Hele bu dizide bunun gerçekten hikaye gereği olduğunu da unutuyorsun.
Yasıtı bir kadın seçselerdiFazla önemsiyorsun bu yaş farkı meselesini. Hele bu dizide bunun gerçekten hikaye gereği olduğunu da unutuyorsun.Ferhat ile Şirin'in gerçek öyküsünde abla kardeşin aynı adama aşık olma durumu zaten var. Yani her türlü ablanın Ferhat karakterinden büyük olması gerekiyordu. Arada 5 6 yaş farkı olsa ne olmasa ne. Ki Cansu Dere öyle 40 zaten göstermiyor, gayet genç duruyor.
![]()
Yahu kendisinden büyük bir karakteri oynayacak, nasıl yaşıtı birini seçebilirler ki.Yasıtı bir kadın seçselerdiEcünnünün menejeri @Forumdash abicim bile eleştiriyor sana laf düşmez ayoll
![]()
![]()
![]()
Büyük gösteren birini seçebilirlerdiYahu kendisinden büyük bir karakteri oynayacak, nasıl yaşıtı birini seçebilirler ki.Ben sanatta doğru bildiğimi söylerim, kim ne demiş çok ilgilendirmez.
![]()
Yönetmeni Mehmet Ada Öztekin. Bir çok özel yapımın arkasında imzası var. Yorumu görünce yazmak mecburiyeti hissettim resmen.Bu adam nasıl yönetmen olmuş..