29 Kasım 2019 Cuma Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz / İzlediniz

• Hercai (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 4 17.4%
  • Ferhat ile Şirin (FOX)

Oy: 7 30.4%
  • Payitaht Abdülhamid (TRT 1)

• Güldür Güldür Show (Show TV)

Oy: 4 17.4%
  • Sevgili Geçmiş (Star TV)

Oy: 1 4.3%
  • Diğer (Lütfen belirtiniz...)

• TV İzlemeyeceğim

Oy: 7 30.4%
  • Master Chef Türkiye (TV 8)

Oy: 2 8.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
Kadın'ı kendi gününde değerlendir gayet kurtarıyor. Yeni iş koymaya korkuttu mu korkuttu diğer kanalları. :A Sonradan koydular onlar da battı. Savaşçı da var 4 günle atv'den sonra en dolu kanal hâlâ. Sen sadece 2 işe muhtaç gibi yazmışsın ki biri de rekor kırıyor. :A Gündüz kuşağı ve haberleri saymıyorum zaten.
PT konuşuyoruz :A
Savaşçı da totalde iyi o kadar :A

Kadın'ı kendi gününde değerlendir gayet kurtarıyor. Yeni iş koymaya korkuttu mu korkuttu diğer kanalları. :A Sonradan koydular onlar da battı. Savaşçı da var 4 günle atv'den sonra en dolu kanal hâlâ. Sen sadece 2 işe muhtaç gibi yazmışsın ki biri de rekor kırıyor. :A Gündüz kuşağı ve haberleri saymıyorum zaten.
Böyle uzun uzun mesajlar yazıp savunmaya geçtiysen FOX'un durumu gerçekten vahim.. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xBUGRAx
Böyle uzun uzun mesajlar yazıp savunmaya geçtiysen FOX'un durumu gerçekten vahim.. :A

Yol ver gülüm yol ver. :A

images (7).jpeg

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Arka Sokaklar tam bir totaller. :D Allem ediyor kallem ediyor Totalde yükselebiliyor. Bu nasıl başarı anlamadım. İstedikleri anda totalde yükselebiliyorlar. Totalin içindeki hangi grupa hitap ediyorlarsa artık, kandırmak çok kolay. :D

Hercai her Totalde parlayan diziler gibi çabuk söndü, daha da sönecek gibi, sezon sonuna final olabilir. Gerçi bu diziye nasıl dayanıyorlar anlamıyorum, 2 dakika bir sahnesini seyretsem içim daralıyor. Sürekli herkes ağlıyor. :D

Vay lan arka sokaklar o kadar bölüme rağmen hem 1. Hem reytingı baya iyi