Düzeldi bile. Neyse çatlamaya devam.
Düzeldi bile. Neyse çatlamaya devam.
Demek ki olay Cansu Dere'de değil iyi senarist bulmaktaymış. Dizileri hiç patlamayan kadın cenabet FOX'ta gümledi yazık.Allah ıslah etsin seni. Acun'a teşekkür ettiren hırsın JS gibi bitirecek seni de.
Demek ki olay Cansu Dere'de değil iyi senarist bulmaktaymış. Dizileri hiç patlamayan kadın cenabet FOX'ta gümledi yazık.
Kesinlikle önceki dizilerinde de hep iyi oyuncularla birlikte oynadı ve hikayenin başarısıydı yani kendisinin bir mahareti yok.Cansu Dere donuğu sonunda hak ettiği oranlarda. Şu kadın yıllarca en iyi hikayeye sahip dizilerde rol aldığı için çok şanslıydı ve hep en iyi isimlerle rol aldı. Ama Ferhat ile Şirin'deki diğer kendine eşlik eden isimlerden zaten Tolga Sarıtaş iyi oyuncu olsa da başrolde sırıtan birisi. Şirin de yani noname olsun diye zorlamışlar. Cansu Dere'ye de ifadesiz suratıyla dizide bir de kötü, hırslı birini oynatmayı seçmişler. Hiçbir şekilde geciremiyor duygusunu. İnandırıcılık yoksunu bir dizi. İmkansız aşk diye bir şey yaratmışlar, Türkiye'nin hiç bilmediği bir hikaye. İyi bir televizyoncu şu oranları alabileceğini öngördü. Neyse donuk Cansu Dere'nin artık her işi tuttu diye pohpohlanması devri bitti, çok mutluyum. ?
Ah be yoldaşım ne olacak senin bu bahtsızlığın @MEnes Ben @xBUGRAx e baştan geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim ama, belliydi böyle olacağı Şimdi sırada Ramo var. Onun için de @mrt-06 ile @batuhankaralar a geçmiş olsun diyelim @Sherlock
Yine şaşırmadım, kaliteli ve oldukça iyi çekilmiş bir iş. İkinci bölümü izlemedim henüz ama ilk bölümü gayet beğendim. Sanatsallık oranı çok yüksekti. O yüzden bu dizinin bu ülkede reyting alamamasına yine yeniden şaşırmıyorum...
Ahahahaha her baktığım dizi düşük reyting alıyor ve erken bitiyor. Bu kadarı da tesadüf falan değil, olamaz yani. Burada anormal olan ben değilim, anormal olan şey belli... Yıllardır en kaliteli dizilerin aldığı reytinglerden bunu anlayabiliyoruz. En güzel örneği de LEYLA İLE MECNUN elbette...Ah be yoldaşım ne olacak senin bu bahtsızlığın @MEnes Ben @xBUGRAx e baştan geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim ama, belliydi böyle olacağı Şimdi sırada Ramo var. Onun için de @mrt-06 ile @batuhankaralar a geçmiş olsun diyelim @Sherlock
@xBUGRAx Son parlak takımı seruveninden zaten sana gıcık kapmıştı şimdi dersleri bitip döndüğünde sana komplo kurucaktır dizilerinde gördüklerini uygularOranlar belli değil ama Ferhat ile Şirin düşmüş. FOX peş peşe hüsrana uğramaya devam ediyor. 2. Kurşun olacağı belliydi geçmiş olsun. @Ahmed @Çiğdem @xBUGRAx
Acun Ilıcalı ve TV8 ailesi kocaman tebrikler. Jet Sosyete'nin SÖZDE finalinden sonra sevmeyi bırakmıştım ama bu Masterchef hamlesiyle yeniden aşık olasım tuttu.
Diğer diziler birbirini yerken Arka Sokaklar aradan sıyrılmış. Hercai varoşluğunu zirveden indirmesine sevindim.
Ay onun her tarafı komplo olsa ne olacak tüm dizileri eriyor. Şimdiden FOX'ta 3 gün boşa çıktı bile.@xBUGRAx Son parlak takımı seruveninden zaten sana gıcık kapmıştı şimdi dersleri bitip döndüğünde sana komplo kurucaktır dizilerinde gördüklerini uygular
Kurşun tutmadı, FŞ riskte, cumartesi boş kaldı, Kadın eski gücünden çok uzak.
Yasak Elma ile Mucize Doktor'a Allah selamet versin...
Kurşun tuttu mu?Yok artık ne abarttın.
Kurşun tuttu mu?
FŞ 4 reyting almadı mı?
Kadın 6ya kadar düşmedi mi?
Cumartesi boş kalmadı mı?
Kanalın banko işleri YE ve MD değil mi?
Abartı nerede?