29 Kasım 2019 Cuma Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz / İzlediniz

• Hercai (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 3 13.6%
  • Ferhat ile Şirin (FOX)

Oy: 7 31.8%
  • Payitaht Abdülhamid (TRT 1)

• Güldür Güldür Show (Show TV)

Oy: 4 18.2%
  • Sevgili Geçmiş (Star TV)

Oy: 1 4.5%
  • Diğer (Lütfen belirtiniz...)

• TV İzlemeyeceğim

Oy: 7 31.8%
  • Master Chef Türkiye (TV 8)

Oy: 2 9.1%

• Kullanılan toplam oy
    22
Masterchef günlük dizi oldu. :F Show'da ki kalitesi nerde birde şimdiki haline bak..

Ferhat ile Şirin hüsran yaratmış en son zirveyi alacaktı. :A

Sefirin Kızı bu sonuçlardan sonra kesin cuma günü yayına girecektir. Tahmini olarak da AB - ABC1'de zirveye oynayacaktır. Bu sene çok şaşırtıcı sonuçlar geliyor.

Cansu Dere donuğu sonunda hak ettiği oranlarda. Şu kadın yıllarca en iyi hikayeye sahip dizilerde rol aldığı için çok şanslıydı ve hep en iyi isimlerle rol aldı. Ama Ferhat ile Şirin'deki diğer kendine eşlik eden isimlerden zaten Tolga Sarıtaş iyi oyuncu olsa da başrolde sırıtan birisi. Şirin de yani noname olsun diye zorlamışlar. Cansu Dere'ye de ifadesiz suratıyla dizide bir de kötü, hırslı birini oynatmayı seçmişler. Hiçbir şekilde geciremiyor duygusunu. İnandırıcılık yoksunu bir dizi. İmkansız aşk diye bir şey yaratmışlar, Türkiye'nin hiç bilmediği bir hikaye. :A İyi bir televizyoncu şu oranları alabileceğini öngördü. Neyse donuk Cansu Dere'nin artık her işi tuttu diye pohpohlanması devri bitti, çok mutluyum. ?
Kesinlikle önceki dizilerinde de hep iyi oyuncularla birlikte oynadı ve hikayenin başarısıydı yani kendisinin bir mahareti yok.

Teşekkürler @MEnes :Z @MasacRE

Geçen hafta ilk bölümden Ferhat ile Şirin dizisi için 'bu dizi tuttu' diyen @Sherlock a selam olsun :A
Normalde ben bir dizinin iyi gitmemesine sevinmem ama Cansu Dere çok abartıldığı için sevindim :A @Aserat
Ah be yoldaşım ne olacak senin bu bahtsızlığın :A @MEnes Ben @xBUGRAx e baştan geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim ama, belliydi böyle olacağı :A Şimdi sırada Ramo var. Onun için de @mrt-06 ile @batuhankaralar a geçmiş olsun diyelim :A @Sherlock

Teşekkürler @MEnes :Z @MasacRE

Geçen hafta ilk bölümden Ferhat ile Şirin dizisi için 'bu dizi tuttu' diyen @Sherlock a selam olsun :A
Normalde ben bir dizinin iyi gitmemesine sevinmem ama Cansu Dere çok abartıldığı için sevindim :A @Aserat
Yine şaşırmadım, kaliteli ve oldukça iyi çekilmiş bir iş. İkinci bölümü izlemedim henüz ama ilk bölümü gayet beğendim. Sanatsallık oranı çok yüksekti. :A O yüzden bu dizinin bu ülkede reyting alamamasına yine yeniden şaşırmıyorum... :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Ah be yoldaşım ne olacak senin bu bahtsızlığın :A @MEnes Ben @xBUGRAx e baştan geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim ama, belliydi böyle olacağı :A Şimdi sırada Ramo var. Onun için de @mrt-06 ile @batuhankaralar a geçmiş olsun diyelim :A @Sherlock
Ahahahaha her baktığım dizi düşük reyting alıyor ve erken bitiyor. :A Bu kadarı da tesadüf falan değil, olamaz yani. Burada anormal olan ben değilim, anormal olan şey belli... :A Yıllardır en kaliteli dizilerin aldığı reytinglerden bunu anlayabiliyoruz. En güzel örneği de LEYLA İLE MECNUN elbette...

Oranlar belli değil ama Ferhat ile Şirin düşmüş. FOX peş peşe hüsrana uğramaya devam ediyor. :Z 2. Kurşun olacağı belliydi geçmiş olsun. :A @Ahmed @Çiğdem @xBUGRAx

Acun Ilıcalı ve TV8 ailesi kocaman tebrikler. :Z Jet Sosyete'nin SÖZDE finalinden sonra sevmeyi bırakmıştım ama bu Masterchef hamlesiyle yeniden aşık olasım tuttu. :A

Diğer diziler birbirini yerken Arka Sokaklar aradan sıyrılmış. Hercai varoşluğunu zirveden indirmesine sevindim. :Z
@xBUGRAx Son parlak takımı seruveninden zaten sana gıcık kapmıştı şimdi dersleri bitip döndüğünde sana komplo kurucaktır dizilerinde gördüklerini uygular :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Kurşun tutmadı, FŞ riskte, cumartesi boş kaldı, Kadın eski gücünden çok uzak.
Yasak Elma ile Mucize Doktor'a Allah selamet versin...

• Güldürdün
Kurşun tuttu mu?
FŞ 4 reyting almadı mı?
Kadın 6ya kadar düşmedi mi?
Cumartesi boş kalmadı mı?
Kanalın banko işleri YE ve MD değil mi?
Abartı nerede? :A

Kadın'ı kendi gününde değerlendir gayet kurtarıyor. Yeni iş koymaya korkuttu mu korkuttu diğer kanalları. :A Sonradan koydular onlar da battı. Savaşçı da var 4 günle atv'den sonra en dolu kanal hâlâ. Sen sadece 2 işe muhtaç gibi yazmışsın ki biri de rekor kırıyor. :A Gündüz kuşağı ve haberleri saymıyorum zaten.

• Güldürdün