Bu kadar oyu bilmedikleri için attılar yani.4 sene olacak sunuculukta bana en doğal şey![]()
![]()
Şimdi şarkılarınıza kötü demiyorum ama finallik şarkı ayrı @Yiğitt finale hit şarkısını bırakmıs ama Şebonun o şarkısını ka kişi biliyor finallik değil mesala bazinga egoyu saklıyordu finale güçlülerle finale kalmak için onunda finallik olmadını boş oy atmasının finalde normal oldunu demiştim![]()
![]()
![]()
beter ol
Gerçi “Issız Adam ve ATS filminin müziklerinden hangileri daha iyi” anketinde ATS’yi seçmişsin o biraz umutlanmama neden olmuş olabilir![]()
Reklam çıktı ondan geldim
Zaten batıktı oyların
Film için dedi @kerem Bullyda öyle demiş ama o abuk sabuk isimli filmide hayatımda ilk defa duydumBu kadar oyu bilmedikleri için attılar yani.Neyse abla ben kırılmadım zaten birine oy kullanacaktın ona kullanmışsın sıkıntı yok.
![]()
Uydur uydur ipe diz
Hepsini ayrı ayrı dinleyip oylamışsındır belki.😱 O ne be ben filmi izlemedim bile niye oyladıysam.![]()
@ozgur2113 Buradan alır gider kupayı2. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 37
Şebnem Ferah 37
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye @umuttanyel @RüzgarGülü @soo @pompy @Jonsnow @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam
Fark açılmamış hala, şaşırdım... Şebnem kazanıyor gibi zaten, şu an reyting için eşit götürülüyor. Çözdük artık.2. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 37
Şebnem Ferah 37
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye @umuttanyel @RüzgarGülü @soo @pompy @Jonsnow @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam