Ay dur moralim bozuk başladım... İnşallah sen de tam tersi puanlamışsındır da durum eşitlenmiştir.
Sen biliyon mu kazananı? Hep özelde konuşuyor görünüyordun...
Heyecanlı değilim nedense.
evet sonunda intihar edecek kerem mutlu son resmen
Benim çok işim var, geriden başladım ve heyecan falan kalmadı bende. Saat 23.15'te gelip kazanana bakıp çıkarım, beni kaybettiniz...
Daha bu oyun önemi yok @xemrexxx e açıklattırmadan düşünücektin ayollAciklamam; (@xemrexxx geri zekalisi kopyala yapistir bile yapmamis.)
2 şarkıyı da çok seviyorum ama benim için Hoşçakal bir tık daha ağır basıyor. 'Aşk Tesadüfleri Sever' filminin etkisi de oldu. İkisine bol şans diliyorum. Seviyorum sizleri.
SAMPIYONU BELIRLEYECEK OYLAMA BASLAMISTIR!
Centilmen yarışmacılarız.
![]()
@Yiğitt Şebnem Ferah (1 Puan)
@dreamy Yıldız Tilbe (1 Puan
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye @umuttanyel @RüzgarGülü @soo @pompy @Jonsnow @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam
Şaka dimi son gece zaten kalıverBenim çok işim var, geriden başladım ve heyecan falan kalmadı bende. Saat 23.15'te gelip kazanana bakıp çıkarım, beni kaybettiniz...
@Yiğitt kazanamadım diyor sen zaten ilk diyensin ozaman kupayı @ozgur2113 e Buraya veririzŞaka dimi son gece zaten kalıver![]()
Askim seni @dreamy 'den daha cok seiyorum zaten.Benim çok işim var, geriden başladım ve heyecan falan kalmadı bende. Saat 23.15'te gelip kazanana bakıp çıkarım, beni kaybettiniz...