eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon Büyük Final Sonuçları [Yıldız vs Şebnem]

@xemrexxx e oy açıklatırsan öyle olur ayoll :A :A :A @Yiğitt @dreamy @serhatt
EAj7QPTWwAAxymY.jpg

Aciklamam; (@xemrexxx geri zekalisi kopyala yapistir bile yapmamis.)

2 şarkıyı da çok seviyorum ama benim için Hoşçakal bir tık daha ağır basıyor. 'Aşk Tesadüfleri Sever' filminin etkisi de oldu. İkisine bol şans diliyorum. Seviyorum sizleri. :bhr:

SAMPIYONU BELIRLEYECEK OYLAMA BASLAMISTIR!

Centilmen yarışmacılarız. :Z

1pW39A.jpg

@Yiğitt Şebnem Ferah (1 Puan)
@dreamy Yıldız Tilbe (1 Puan

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye @umuttanyel @RüzgarGülü @soo @pompy @Jonsnow @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam
Daha bu oyun önemi yok @xemrexxx e açıklattırmadan düşünücektin ayoll :A :A :A @Yiğitt @dreamy

• Harika
Reactions: xemrexxx
@Bully'nin Oyu:

Şebnem Ferah (4 Puan)

Canlarım tebrik ediyorum sizleri ilk final başarınızdan ötürü. Gönül ister ki ikiniz birden şampiyon olabilseniz ama işte.. Şarkılara gelirsek, ikisi de sanatçıların ses getirmiş parçaları. Fakat Vazgeçtim şarkısını biraz ağır buluyorum ben. Hoşçakal’ı ilk kez Aşk Tesadüfleri Sever’de dinlemiş ve çok etkilenmiştim. Filmi izleyenler bilirler, unutulmayacak bir sahneydi. Oyumu Şebnem’den yana kullanıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun, hak eden kazansın..

• Olmamış
  • Harika
Reactions: Yiğitt and dreamy