Tıkla ve gör.
![fav10.net](https://fav10.net/forum/data/assets/logo/logo.og.jpg)
Ünlü Oyuncu Rojda Demirer A101de Görüldü?
A101e çikolata ve çorap almak için girmiştim bi de baktım tanıdık bi kadın yanımda duruyor.Sonradan anladım Rojda Demirer olduğunu.O kadar minyon ve kısa ki.Ama maşallah harika kadın :love1:
![fav10.net](https://fav10.net/forum/styles/uix/uix/minilogo.png)
Tıkla ve gör.
Az krizler geçirmedik senün yüzünden.Vlla Benim büyük finallerim de en çok oynadığım haftalar oluyordu@xemrexxx @Yiğitt @dreamy
Ama hem kolay hemde zordur tabi ilk sunucu olman burada bocalatabilir seniO kısıtlı sürede onları planlı ayarlamak zor ama en iyi yaptığım şey buydu sanırım
![]()
![]()
finalistlerim @MasacRE @Tolstoyevski @sokak sanati @Bully @Maskeli Fedai ve sen iyi bilirsiniz
![]()
![]()
![]()
Tıkla ve gör.
![]()
A101e çikolata ve çorap almak için girmiştim bi de baktım tanıdık bi kadın yanımda duruyor.Sonradan anladım Rojda Demirer olduğunu.O kadar minyon ve kısa ki.Ama maşallah harika kadın :love1:fav10.net
@serhatt Kudurmasında kim kudursun @cookies @serhattTıkla ve gör.
![]()
A101e çikolata ve çorap almak için girmiştim bi de baktım tanıdık bi kadın yanımda duruyor.Sonradan anladım Rojda Demirer olduğunu.O kadar minyon ve kısa ki.Ama maşallah harika kadın :love1:fav10.net
Tabi ozamanlar biliyordum şimdi bende bilmeyerek tabip ediyorum ve sonuclarıda sohbet dısında puanları hesaplayıp takip etmiyorum sen sonucu koyana kadar finalide o kafayla takip ederizAz krizler geçirmedik senün yüzünden.![]()
Çeyrekte bir oyu unutmuşum, Tols itiraz etti de allahtan oyu açıklayıp sorunu çözdük.Tabi ozamanlar biliyordum şimdi bende bilmeyerek tabip ediyorum ve sonuclarıda sohbet dısında puanları hesaplayıp takip etmiyorum sen sonucu koyana kadar finalide o kafayla takip ederiz![]()
![]()
![]()
Puan durumunamı geçirmeyi unutmuşsun ben öyle değilde bazen bazı üyelerin oyunu açıklamayı atlıyordum tabi puan durumuna geçili oluyor ama metin belgesinde üye atlaması olabiliyordu o şeyle sunarkan kolay değil 30 40 arası oyÇeyrekte bir oyu unutmuşum, Tols itiraz etti de allahtan oyu açıklayıp sorunu çözdük.
Elenince kayboldu oda ortalıklardan.![]()
Müziğini sadeceŞimdiden tahmin edebiliyorum içeriğini.![]()
Yok bende de aynısı oluyor genelde, puan durumu hep doğru oluyor da bazı oyları açıklarken atlıyorum. 2-3 kez başıma geldi, sunuculuk zor iş.Puan durumunamı geçirmeyi unutmuşsun ben öyle değilde bazen bazı üyelerin oyunu açıklamayı atlıyordum tabi puan durumuna geçili oluyor ama metin belgesinde üye atlaması olabiliyordu o şeyle sunarkan kolay değil 30 40 arası oy
@Tolstoyevski Bu sefer gerçekten sıktı galiba![]()
![]()
![]()
Aaa o konusmalarınızı bilmiyorum bile ayoll ben goy goy edip gidiyorum forumda ne oldunu 1.aydır haberim yokYok bende de aynısı oluyor genelde, puan durumu hep doğru oluyor da bazı oyları açıklarken atlıyorum. 2-3 kez başıma geldi, sunuculuk zor iş.
Giderken özür dileyip mahçup hissetmişti. Umarım benim yüzümden değildir.![]()
Aynen o yüzden o konuda benim de hatam olmadı, puan durumlarından hep eminim ama oyları açıklarken atlama yapmak gayet doğal.Aaa o konusmalarınızı bilmiyorum bile ayoll ben goy goy edip gidiyorum forumda ne oldunu 1.aydır haberim yokAma sunuculukta önemli olan puan durumudur yanı ve Allahtan hiç hatam olmadı yanı puan durumuna geçirdikten sonra oy atlasan önemi yok onu sonrada gösterebiliyorsun bende sık sık yaşıyorum mesala emre oyunu açıklıcam altında sen varsın emreyi atlayıp seni açıklıyorum okadar oyun içinde azıcık hızlı aşağıya kaydırman yetiyor atlamaya 30 üstünde oy ve sunarkan yoruluyorsun burda önemli olan puan durumunun doğru olması gerisi önemli değil
![]()
Ben yatayım artık geç oldu bizde saat 1'e yaklaşıyor. Yarın geç olmadan tekrar uğrarsın. En geç akşam gel.@cookies Forumda yoktu gelmişken büyük finale kullanır belki tabi yine gitmemişse![]()
Vlla o sohbeti ne gördüm ne duydum bilmiyorumAynen o yüzden o konuda benim de hatam olmadı, puan durumlarından hep eminim ama oyları açıklarken atlama yapmak gayet doğal.Tols kalmayı istiyordu o yüzden fanatik gibi baktı puanlara, ama sonuç değişmedi maalesef.
![]()
Aaa bana belli olmaz sonuc gecesinede gelebilirim yarında yanı bişi diyemiyorumBen yatayım artık geç oldu bizde saat 1'e yaklaşıyor. Yarın geç olmadan tekrar uğrarsın. En geç akşam gel.
İyi geceler.![]()
O kadar özel bir nick benimkisi..@Maskeli Fedai nasıl bir nickse etiket yılda 1 kez gidiyor sadece .ss
Abartma