Senin keyfinimi beklicekelr ayoll @kerem e sopa attırmadan bitirtmicen yarışmayı
Alt tarafi yilda bir kez olan yarismayi her hafta yayinlanan bir dizi icin feda ederse gelecek sezon baskanliktan sutlariz seni.Çarşamba falan yaparsanız olur
Gelecek sezona yaptırım yapmak mantıklı @serhattAlt tarafi yilda bir kez olan yarismayi her hafta yayinlanan bir dizi icin feda ederse gelecek sezon baskanliktan sutlariz seni.
Gelmiyor ki harcıyimHemen harcıyon demek
ay her şeyi ben yapıyom zaten21:00 Gece @serhatt açıklasın bir işe yarar
Milletde gerçek sanacak gözüne dizine dursun @ozmoturk şarkısıGelmiyor ki harcıyim
Ben olmazsam bu yarışma bir hiç Elinizden geleni yapınAlt tarafi yilda bir kez olan yarismayi her hafta yayinlanan bir dizi icin feda ederse gelecek sezon baskanliktan sutlariz seni.
Ne yaparsanız yapın beGelecek sezona yaptırım yapmak mantıklı @serhatt
Maaşını alıyorsunay her şeyi ben yapıyom zaten
Milletde gerçek sanacak gözüne dizine dursun @ozmoturk şarkısı
Sen sun yarışmayı sana iltifat eden 1.olur @ozgur2113 @dreamy @Yiğitt @kerem @XEMREXNe yaparsanız yapın be
@xBUGRAx Elinden bu çocuğuda kurtarıcaz
Pahalıya patlar hepsine
Seninkiler fiyaskoydu @serhatt bile 1 tık iyi kalıyordu ayy sen hala konusuyormusunBeren Saat benim sunucularla kıyaslandığında baş ecünnü kalır canım ama sen bilirsin.
Bu gece en iyisi toparlamıs yarışmaBenim erkeklerde, kadınlarda çok iyiydi valla çeyrek final gecesinde güneş gibi ışıldadılar ama bu geceki konuklar o kadar renksiz ki güneşi koysak yine de o kadar parlamaz.
Ben kendime alacam onu@xBUGRAx Elinden bu çocuğuda kurtarıcaz
Millet birbirini öldürüp gömüyor herşeyi yaparlarPahalıya patlar hepsine