Bende bendeGerçekten haftanın en boş günü MS olmasa patlardım sanırım @kerem
Bende bendeGerçekten haftanın en boş günü MS olmasa patlardım sanırım @kerem
Sen zibidilerle @Silinmiş Üye ecünnülerle batırmıştı ortalığı @kerem
Elit bu sezon cok daha iyiydi.Önce Eliteden başlarız @Harunnn60 la biz dönünce artık hızlıca dizilere girişelim @Yiğitt izledimi bilmiyorum ama @xemrexxx @ozgur2113 Konu açılmadan izlemişlerdi
Forumdakilerden naber? Yarismacilar da yok totem mi yapioyorlar acaba?Gerçekten haftanın en boş günü MS olmasa patlardım sanırım @kerem
Bende bende
Şuan herkes diken üstüntedir Güllü serhat şuan memnun ama final gecesinde anlaşamadık neyse ozaman kandırırızForumdakilerden naber? Yarismacilar da yok totem mi yapioyorlar acaba?
Sendemi izledin 😱😱😱 Harun rahmetli üçümüz izleriz bizde zaten @MasacRE de hep izledi dizileri rahmetli hesabını sorar onlaraElit bu sezon cok daha iyiydi.
Çarşamba falan yaparsanız olurŞuan herkes diken üstüntedir Güllü serhat şuan memnun ama final gecesinde anlaşamadık neyse ozaman kandırırız
İdolüm UMAY KARAYBu öcü kılıklıda kim 😱 😱 😱
Senin keyfinimi beklicekelr ayoll @kerem e sopa attırmadan bitirtmicen yarışmayıÇarşamba falan yaparsanız olur
Benden başka kimse olmuyor sonuç gecelerinde baksnaSenin keyfinimi beklicekelr ayoll @kerem e sopa attırmadan bitirtmicen yarışmayı
Böyle ecünnüler yok Şevvale müsade var sadeceİdolüm UMAY KARAY
Hadi ordan beBöyle ecünnüler yok Şevvale müsade var sadece
Haftanın başkanı ödülünü veriyoruz daha napalım @keremBenden başka kimse olmuyor sonuç gecelerinde baksna
Ben bir ödül göremiyorumHaftanın başkanı ödülünü veriyoruz daha napalım @kerem
Hemen harcıyon demekBen bir ödül göremiyorum
21:00 Gece @serhatt açıklasın bir işe yarar