Seni ısırsın o vampirlerParlak vampirler var![]()
![]()
![]()
Seni ısırsın o vampirlerParlak vampirler var![]()
![]()
![]()
Ne münasebet
TV'den izlemenin yeri başka alıyorum elime kahvemiHemen youtube'a yükleniyor oradan izlersin.![]()
O tipsizin nesini izliyim 😱O bence vartolu izliyor utandından söyleyemiyor@serhatt
MS senede 1 kere oluyor. Zaten TV'niz Smart TV'yse yine izleyebilirsin.TV'den izlemenin yeri başka alıyorum elime kahvemi![]()
tüplü canım bizimkisi, o yüzden mecburen saatinde izlemem lazımMS senede 1 kere oluyor. Zaten TV'niz Smart TV'yse yine izleyebilirsin.![]()
Nee, tüplü televizyon mü kaldi? 😱tüplü canım bizimkisi, o yüzden mecburen saatinde izlemem lazım![]()
Burası Alamanya değil TR canımNee, tüplü televizyon mü kaldi? 😱
Ne alaka? Biz Türkiye'de 2009'da plazma almistik hala evde duruyor.Burası Alamanya değil TR canım![]()
tüplü canım bizimkisi, o yüzden mecburen saatinde izlemem lazım![]()
Zenginmişsininz o zamanNe alaka? Biz Türkiye'de 2009'da plazma almistik hala evde duruyor.![]()
@kerem in basını yesin elenen bu haftalar rahatım ilk defa @dreamy @ozgur2113Akşam merakla beklemedeyiz.![]()
Ben gidip konuyu acayim en iyisi.
Bizim tayfa rich rich.Zenginmişsininz o zaman![]()
Ne alaka? Biz Türkiye'de 2009'da plazma almistik hala evde duruyor.![]()
Hemen hemen aynı yıllarda almıstık bizde Göreleye taşınma şeyindetüplü canım bizimkisi, o yüzden mecburen saatinde izlemem lazım![]()
Heyecanla bekliyoruz böyle bilmeden takip etmekte çok zorBen gidip konuyu acayim en iyisi.![]()
Sen öyle sanÇukur eziyor o diziyi gittin Çukuru bıraktın@kerem
Bana da rich herif lazım zatenBizim tayfa rich rich.![]()