eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon Çeyrek Final Sonuçları

Hahahaha ya Çiğdem, alemsin. ??
Buda @MasacRE kardeşi @Maskeli Fedai :F :F :F
kütük kardeşliği.png

Barış Manço’nun klasikleşmiş ve Türk müzik tarihine adını yazdırmış parçasıyla geldim, elenirsem kesinlikle şu şarkıyla yarışsaydım diye pişman olmayacağım o yüzden. Müzik zevkinin çağdan çağa değişmesi dolayısıyla Yaz Dostum diğer dört şarkıdan genç kuşağa göre daha uzak planda kalmış olabilir, elenirsem başlıca sebebi bu olacaktır.

Kaldı ki üst üste 1’lerin havada uçuştuğu, dördüncü olarak değil 5.olarak elendiğim bir hafta olacak büyük ihtimalle. Zaten @kerem kopya verdi, o yüzden kesin elendim. :D

Neyse eve yeni geldim önce bir yorgunluk duşu alayım sonra gelirim. :A
Bencede bir duş al @Yiğitt eskiden öyle baslıyordu sonuclara :F @kerem

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bomba 2 kisi elendi!! En cekismeli hafta olacak dedik ve yanilmadik. Basliyoruz!

@Bully'nin Oyları:

5 Puan: Şebnem Ferah (Olağanüstü.)
4 Puan: Buray (Muhteşem.)
3 Puan: Mustafa Sandal (Süper.)
2 Puan: Yıldız Tilbe (Yıldız’ın en popüler slowu lakin ben çok ısınamıyorum. Turu geçeceğini düşünüyorum.)
1 Puan: Barış Manço (Manço’nun en popülerlerinden ama sevmiyorum pek.)

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye

Bomba 2 kisi elendi!! En cekismeli hafta olacak dedik ve yanilmadik. Basliyoruz!

@Bully'nin Oyları:

5 Puan: Şebnem Ferah (Olağanüstü.)
4 Puan: Buray (Muhteşem.)
3 Puan: Mustafa Sandal (Süper.)
2 Puan: Yıldız Tilbe (Yıldız’ın en popüler slowu lakin ben çok ısınamıyorum. Turu geçeceğini düşünüyorum.)
1 Puan: Barış Manço (Manço’nun en popülerlerinden ama sevmiyorum pek.)

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye
Kaan’ım yine harikasın. :Z Zamanında çok destek oldun Buray konusunda. :Z Adım adım şampiyonluğa. :A @Bully

@DarkLegenD'in Oyları:

05- Barış Manço - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa
04- Buray - Sen Sevda mısın?
03- Şebnem Ferah - Sil Baştan (2 güzel şarkısından biri sanırım. Nasıl buralara kadar gelebildi anlamış değilim. Rezalet.)
02- Mustafa Sandal - İsyankar
01- Yıldız Tilbe - Delikanlıyım

@kerem teşekkürler. :bhr:

Jürilerden gelen ilk oy tam puan olduğu için bir tedirgin oldum açıkçası... Senin ters köşe sevdiğini hesaba katarsak. :D

• Harika
Reactions: kerem
@DarkLegenD'in Oyları:

05- Barış Manço - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa
04- Buray - Sen Sevda mısın?
03- Şebnem Ferah - Sil Baştan (2 güzel şarkısından biri sanırım. Nasıl buralara kadar gelebildi anlamış değilim. Rezalet.)
02- Mustafa Sandal - İsyankar
01- Yıldız Tilbe - Delikanlıyım
Süpersin @DarkLegenD :Z

• Harika
Reactions: DarkLegenD