Denemeye çalış, olmayınca siler tekrar etiketlersin.Ben de paylaşacağım ama kaç saattir uğraşıyorum etiketlerle, bir sıkıntı var galiba.
Denemeye çalış, olmayınca siler tekrar etiketlersin.Ben de paylaşacağım ama kaç saattir uğraşıyorum etiketlerle, bir sıkıntı var galiba.
Bence Şebnem bu hafta da çok iddialı. Elinde en iyi 3 şarkısı kaldı zaten.Belli değil iste Sigara kullanırsa 1. O olur (Linç yemiyeyim benim fikrim ) @Tolstoyevski
Yıldız Tilbe'nin en büyük hitlerden biri olan 'Delikanlım' şarkısıyla bu hafta sizlerleyiz. Yıldız Tilbe'nin 1994 yılında çıkardığı ilk albüm 'Delikanlım'ın çıkış şarkısıdır. Üzerinden 35 yıl geçmesine rağmen hala en çok dinlenenler arasında olması... Şarkıyı geçtiğimiz yıl da başarılı isim Gülşen seslendirmişti.
Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum, güzel bir hafta olsun.
''Kalbim duraksız haykırışlarda
Ne yapsan ayrılamam senden asla
Hafife alma aşk vurur insana
Bu kadar kolay sanma delikanlım...''
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye
Sene 2004. İnternet henüz yeni yeni evlere girmeye başlamış. Her yaz bir şarkının mega hit haline geldiği son yıllar. O günlerde her yerde o şarkı çalıyor, dillere slogan oluyor, haftalarca hatta aylarca listelerin zirvesinden inmiyor. Elbette o şarkı: "İsyankar"
0.03 - 1.30
---
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye
Bu hafta Barış Manço denince akla ilk gelen şarkılardan olan unutulmaz bir başyapıt ile, Türk müzik tarihine geçmiş Sarı Çizmeli Mehmed Ağa ile konuk oluyoruz. Bütün yarışmacı adaylara başarılar dilerim.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye
Çeyrek finalde Buray’ın en çok dinlenilen şarkısı Sen Sevda Mısın ile karşınızdayız. 2015 yazında ilk olarak Çilek Kokusu dizisiyle hayatımıza giren şarkı daha sonrasında yıla damgasını vurdu ve Buray’ın çıkış yaptığı şarkı oldu.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye
Hey maşallah şu şarkı listesine bak Bu haftaya özel bütün jürilere başkanlık verilmesini talep ediyorum, başka türlü işin içinden çıkılmaz. Hepimiz @Çiğdem gibi mavi boncuk dağıtmalıyız @kerem@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye
Bu hafta yolumuza dillere pelesenk olan bir şarkıyla devam ediyoruz. Şu ana kadar birçok dizi ve filmde karşımıza çıkan Sil Baştan, Ferah’ın en bilinenleri arasında başı çekiyor. İşte 2007 İstanbul konserindeki o meşhur performansıyla Şebnem Ferah:
Başarılar.
8 veremezler herhalde ya 5 şarkıysa 5'e kadar olması lazım, öyle değil miydi kural
8 veremezler herhalde ya 5 şarkıysa 5'e kadar olması lazım, öyle değil miydi kural
Aha böyle yapacam başka yolu yokBu hafta siz jüriler yandınız, napacaksınız merak ediyorum. Hepsi çok çok iyi.
Sıralama zorunlulukları yok ama hadi şuna 8 şuna 10 verelim gibi bir şansları yok o kadar da değilBaşkanların özerk kafasına göre puanlama hakları var, ilk beş on hafta için tamam ama son haftalarda haksız rekabete neden olabilir gibi ister istemez
Sıralama zorunlulukları yok ama hadi şuna 8 şuna 10 verelim gibi bir şansları yok o kadar da değil
Bak bu geçen haftadan bir örnek mesela. Bu hafta da 5'e kadar puan verebilecekler
6p) Barış Manço
6p) Şebnem Ferah
6p) Yıldız Tilbe
4p) Buray
4p) Mustafa Sandal
4p) Murat Boz
Başkanların özerk kafasına göre puanlama hakları var, ilk beş on hafta için tamam ama son haftalarda haksız rekabete neden olabilir gibi ister istemez
Aslında başkanlardan çok jürilerin oyları etkili oluyor. O yüzden haksızlık söz konusu olamaz. Bu hafta en yüksek puan 5 zaten. İlk haftada da en düşük 8 verebiliyorduk mesela.Aha böyle yapacam başka yolu yok
Bu hafta 1 alacağını sanmıyorum başkanlardan, en kötü 3 falan verirler herhaldeEvet böyle gayet doğal ama mesela 11.haftadaki şu oylama bizi epey terletmişti
7p - Buray
7p - Dua Lipa
5p - Şebnem Ferah
4p - Yıldız Tilbe
3p - Mustafa Sandal
1p - Murat Boz
1p - Barış Manço
Hatta @destere tek başkanken sinir oluyordu @Çiğdem in puan kısıtlamalarına. En son başkanlıktan vazgeçmişti 1 puan verebilmek için @TolstoyevskiAslında başkanlardan çok jürilerin oyları etkili oluyor. O yüzden haksızlık söz konusu olamaz. Bu hafta en yüksek puan 5 zaten. İlk haftada da en düşük 8 verebiliyorduk mesela.
Bu hafta siz jüriler yandınız, napacaksınız merak ediyorum. Hepsi çok çok iyi.
Kanka sen en fazla 12. haftaya kadar ulaşabilirdin zaten. Seni ilk kurban diye kolayca seçerlerdi yoksa.Bu haftaya kalsydım beni çiğ çiğyerlerdi
Rengarenk'i kullandığımda beni kıl payı kurtarmıştı. Gelse de bu sezon başka birinin kahramanı olsa keşke.Hatta @destere tek başkanken sinir oluyordu @Çiğdem in puan kısıtlamalarına. En son başkanlıktan vazgeçmişti 1 puan verebilmek için @Tolstoyevski