eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Çeyrek finalde Buray’ın en çok dinlenilen şarkısı Sen Sevda Mısın ile karşınızdayız. :Z 2015 yazında ilk olarak Çilek Kokusu dizisiyle hayatımıza giren şarkı daha sonrasında yıla damgasını vurdu ve Buray’ın çıkış yaptığı şarkı oldu.

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye

Çeyrek finalde Buray’ın en çok dinlenilen şarkısı Sen Sevda Mısın ile karşınızdayız. :Z 2015 yazında ilk olarak Çilek Kokusu dizisiyle hayatımıza giren şarkı daha sonrasında yıla damgasını vurdu ve Buray’ın çıkış yaptığı şarkı oldu.

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye
Buray'in tek sevdigim 2015 yazinda defalarca kez dinledigim sarkisi. Hatta MS'den önce bildigim tek sarkisi da olur. Daha iyisi olamazdi. :Z

• Harika
Reactions: Özgür
Ben ilk sezonda 5. olarak zirvede bıraktım (sonraki all-star'ları saymıyorum) daha ilerisine gidemeyeceğim için şimdilik kafi. :A
Off çok sıkıcısın. :A

Daha iyi yerlere gelebilirsin de uğraşmak istemiyorsun biliyorum. :A Ama gelecek sezon 10. ve büyük sezon. Diğerlerinden farklı olacak. Bir düşün derim. :A

Tols'un etiketi gelmemiş, ben etiketleyeyim dedim. :A

Sene 2004. İnternet henüz yeni yeni evlere girmeye başlamış. Her yaz bir şarkının mega hit haline geldiği son yıllar. O günlerde her yerde o şarkı çalıyor, dillere slogan oluyor, haftalarca hatta aylarca listelerin zirvesinden inmiyor. Elbette o şarkı: "İsyankar"

0.03 - 1.30

---

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye

Hahahaha @Tolstoyevski haklı çıktı 😱 Mustafa Sandal’ın en sevdiğim şarkısıdır. Seçim zor olacak ama Yıldız Tilbe’ye ihanet etmeyiz merak etme :F @Yiğitt