- Reaksiyon puanı
- 78,876
- Puanı
- 1,060
Asla elde edemeyecek kızıl cadı
Asla elde edemeyecek kızıl cadı
Diziyi bilemem ama gerçekte eden etti zaten şimdi otur ağla.Asla elde edemeyecek kızıl cadı
Her güzel şeyin bir sonu vardır, adam şöhret oldu basar yakında ecünnüye tekmeyiDiziyi bilemem ama gerçekte eden etti zaten şimdi otur ağla.
3 sezondur nasıl hiç dizisini izlemezsin, emin misin? 😱Fragmanları da paylaşırım.
Umarım bozmaz ben de isterim devam etmeyi. 3 sene sonra ilk kez Show'dan dizi izliyorum.
En son 2016-17 sezonunda Arkadaşlar İyidir, İçerde (ilk 3 bölüm) ve Güldüy Güldüy Show'la hat trick yapmıştım o zamandan beri de beni çeken bir projesi olmadı.3 sezondur nasıl hiç dizisini izlemezsin, emin misin? 😱
Büyük kayıp...En son 2016-17 sezonunda Arkadaşlar İyidir, İçerde (ilk 3 bölüm) ve Güldüy Güldüy Show'la hat trick yapmıştım o zamandan beri de beni çeken bir projesi olmadı.
Başlık formatını keşke benimki gibi yapsan.
Bilmiyorum yakın arkadaşlardır büyük ihtimal.Neden ziyarete gelmiş, tanışıyorlar mı İsmail Demirci ile?
Burak Sevinç kim beeeFavori heriflerinin bir araya geldiğini öğrenen @serhatt niye orada değilim diye kafasını duvarlara vuruyormuş diyolla. @xBUGRAx @mrt-06 @xemrexxx @ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 72979
Anam onların da bilmediği herif yok. @xemrexxx 'den beterler.
Evet gördüm bunu İkisini de istiyorum...Favori heriflerinin bir araya geldiğini öğrenen @serhatt niye orada değilim diye kafasını duvarlara vuruyormuş diyolla. @xBUGRAx @mrt-06 @xemrexxx @ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 72979
Çok yakın arkadaşlar.Neden ziyarete gelmiş, tanışıyorlar mı İsmail Demirci ile?
Seviş olduğu kesin bilgi mi.