- Reaksiyon puanı
- 79,191
- Puanı
- 1,060
Asla elde edemeyecek kızıl cadı
Asla elde edemeyecek kızıl cadı
Diziyi bilemem ama gerçekte eden etti zaten şimdi otur ağla.Asla elde edemeyecek kızıl cadı![]()
Her güzel şeyin bir sonu vardır, adam şöhret oldu basar yakında ecünnüye tekmeyiDiziyi bilemem ama gerçekte eden etti zaten şimdi otur ağla.![]()
![]()
3 sezondur nasıl hiç dizisini izlemezsin, emin misin? 😱Fragmanları da paylaşırım.
Umarım bozmaz ben de isterim devam etmeyi. 3 sene sonra ilk kez Show'dan dizi izliyorum.![]()
En son 2016-17 sezonunda Arkadaşlar İyidir, İçerde (ilk 3 bölüm) ve Güldüy Güldüy Show'la hat trick yapmıştım o zamandan beri de beni çeken bir projesi olmadı.3 sezondur nasıl hiç dizisini izlemezsin, emin misin? 😱
Büyük kayıp...En son 2016-17 sezonunda Arkadaşlar İyidir, İçerde (ilk 3 bölüm) ve Güldüy Güldüy Show'la hat trick yapmıştım o zamandan beri de beni çeken bir projesi olmadı.![]()
Başlık formatını keşke benimki gibi yapsan.
Bilmiyorum yakın arkadaşlardır büyük ihtimal.Neden ziyarete gelmiş, tanışıyorlar mı İsmail Demirci ile?
Burak Sevinç kim beeeFavori heriflerinin bir araya geldiğini öğrenen @serhatt niye orada değilim diye kafasını duvarlara vuruyormuş diyolla.@xBUGRAx @mrt-06 @xemrexxx @ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 72979
Evet gördüm bunuFavori heriflerinin bir araya geldiğini öğrenen @serhatt niye orada değilim diye kafasını duvarlara vuruyormuş diyolla.@xBUGRAx @mrt-06 @xemrexxx @ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 72979
Çok yakın arkadaşlar.Neden ziyarete gelmiş, tanışıyorlar mı İsmail Demirci ile?
Seviş olduğu kesin bilgi mi.